BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğu Ekspresi seferlerine başlıyor----

Doğu Ekspresi seferlerine başlıyor

Doğu Ekspresi seferlerine başlıyor
15 Aralık 2021 - 17:30 www.finansgundem.com

Bakan Karaismailoğlu, "Pandemi nedeniyle 2020 yılının Mart ayında seferlerine ara verilen turistik Doğu ekspresi Ankara’dan yola çıkarak seferlerine tekrardan başlıyor." dedi.

Türkiye’nin en uzun tren yolculuklarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından işletilen Doğu Ekspresi, Ankara’dan başlayıp Kars’ta sona eriyor. Kars’a Doğu Ekspresi ile gelen yolcular, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra Ankara’ya geri dönüyor.

2020 yılında binlerce kişiye masalsı bir yolculuk yaşatan Doğu Ekspresi, bu yılda kış aylarının kendisini hissettirmesiyle birlikte seyahat ve gezi tutkunlarının ilgi odağı oldu.

Özellikle gençler arasında popüler olan Doğu Ekspresi güzergahı Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Kayseri, Kırıkkale ve Ankara’dan oluşuyor. Ara istasyonlarda birkaç dakika mola verilirken, ana istasyonlarda ise bu süre 10-15 dakikaya kadar çıkıyor. Ankara’dan başlayıp Kars’ta son bulan yolculuk yaklaşık 24 saat sürüyor.

Doğu Ekspresi çarşamba günü seferlerine başlıyor

 

Turistik Doğu Ekspresi yola çıkıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)