BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKulisDoğan Yayın Holding'e transfer oldu----

Doğan Yayın Holding'e transfer oldu

Doğan Yayın Holding'e transfer oldu
27 Mayıs 2014 - 12:03 www.finansgundem.com

Grubun yurt dışındaki önemli yatırımı TME’nin başına Nicholas Dadiani getirildi

Doğan Yayın Holding, yurtdışı yatırımları da sektörünün açık ara önünde götürüyor. Uzun süredir, hem de birkaç ayrı proje ile yürütülüyor yurtdışı atılımlarını. Grubun TME (Trader Media East) şirketine ilişkin yedi yıl önce devreye aldığı yatırım da bu atılımların önemli adımlarından biri olarak kabul edilebilir. Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Nisan 2007’de yaptığı açıklamada, Doğu Avrupa ülkeleri ve Rusya’nın lider reklam yayıncılığı şirketi TME’nin yüzde 67,3’ünün satın alındığını bildirmişti. Hedeflerini, Türkiye’de olduğu gibi global arenada da lider bir yeni medya şirketi olmak şeklinde açıklayan Sabancı, bu hedef için çok çalışacaklarını dile getirmişti.
   TME’ de geçtiğimiz hafta bu plan doğrultusunda önemli bir atama gerçekleştirildi. Şirketin CEO koltuğuna 19 Mayıs itibariyle Nicholas Dadiani atandı. Londra European Business Scholl mezunu Dadiani McCann-Erickson Russia, Young&Rubicam Moscow, Maxima CG Moscow şirketlerinde pazarlama ve reklam alanlarında çalıştı. 2007-2013 yılları arasında basılı ve dijital yayıncılık alanlarında faaliyet gösteren Afisha Industries’de Ticaret Direktörü olarak görev yaptı. TME bünyesine katılmadan önceki son görevinde, Sanoma Independent Media’nın Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak mesai yürütüyordu. (Ekonomist Dergisi)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)