BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğan Grubu'na terör soruşturması----

Doğan Grubu'na terör soruşturması

Doğan Grubu'na terör soruşturması
15 Eylül 2015 - 12:45 www.finansgundem.com

Doğan Medya Grubu'na dahil olan bazı haberlerden dolayı yetkililere terör propagandası yapma suçundan soruşturma başlatıldı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca, Doğan Medya Grubu bünyesindeki basın kuruluşlarında yer alan bazı haberlerden dolayı yetkililer hakkında, ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan soruşturma açıldı. 

Cumhuriyet'in haberine göre, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili İdris Kurt, Güneş Gazetesi'nin 10 Eylül 2015'teki ''Al Sana Belge" başlıklı haberini ihbar kabul ederek, yaptıkları yayınlardan dolayı Doğan Medya Grubu hakkında resen soruşturma başlattı.

Grup bünyesindeki bazı televizyon ve gazetelerde ''29 Ağustos 2015'te Siirt'te şehit düşen askerlerin fotoğraflarının sansürsüz yayınlanması", ''Tunceli'de öldürülen PKK'lıların fotoğraflarının sansürlenmesi'' ile ''Cüneyt Özdemir'in PKK'ya katıldığı iddia edilen 'kırmızı fularlı kız' olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil ile televizyondaki röportajı''nın soruşturmaya konu olduğu öğrenildi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)