BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem`Doğalgaz fiyatları düşecek`----

`Doğalgaz fiyatları düşecek`

`Doğalgaz fiyatları düşecek`
11 Haziran 2016 - 15:38 www.finansgundem.com

Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol "Amerika ve Avusturya`da birçok proje aynı anda sona eriyor. Doğalgaz fiyatları önümüzdeki yıllarda düşecek" dedi.

7. Uluslararası Enerji ve İklim Forumu'na katılan Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, petrol fiyatlarında hızlı yükseliş olmaz ama yatırım azlığı arz sıkıntısı yaratabilir, açıklamasında bulundu. Birol, doğalgaz fiyatları için ise müjde verdi.

Bir televizyon kanalına konuşan Birol "Önümüzdeki yıllarda zor günlerin bizi bekleyebileceğini, yağmurlu günlerin bekleyebileceğinin bir habercisi olduğunu düşünüyorum. Petrol tarihinde ilk defa iki yıl üst üste bir düşüş oldu" derken "Şimdiye kadar olmadığı kadar doğalgaz piyasaya gelecek önümüzdeki 5 yılda. Çünkü Amerika ve Avusturya birçok proje aynı anda sona eriyor. Piyasada doğalgaz fazlalığı olacak. Doğalgaz fiyatları da düşecek" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)