BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoçentlik sözlü mülakat tarihleri için düzenleme----

Doçentlik sözlü mülakat tarihleri için düzenleme

Doçentlik sözlü mülakat tarihleri için düzenleme
07 Mayıs 2020 - 16:18 www.finansgundem.com

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı, doçentlik sözlü sınav mülakatlarının 15 Haziran'dan sonra yapılabileceğini duyurdu.

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK), üniversitelere doçentlik sözlü sınavlarına ilişkin yazı gönderdi.

Yazıda 4 Mayıs'taki Kabine Toplantısı'nda 15 Haziran'dan itibaren üniversitelerin akademik takvime dönebileceği kararı alındığı hatırlatıldı. Buna göre üniversitelerin bu tarihten itibaren bu ve gelecek yılın eğitim öğretim süreçlerine ilişkin akademik çalışmalarını düzenleyebilecekleri ifade edildi.

Devletin ilgili kurumlarınca 1 Haziran 2020'den itibaren 14 gün boyunca Kovid-19 salgınının kontrol altına alındığının ve kesin düşüşe geçtiğinin beyan edilmesi koşuluyla, 15 Haziran 2020'den sonra üniversitelerde de normale dönüşün ilk aşamasının başlayacağının anlaşıldığı kaydedildi.

Yazıda, bu nedenle aday ve jüri üyeleri için gerekli tedbirlerin alınması ve uygun ortam sağlanması ön şart olmak kaydıyla doçentlik sözlü sınavlarının bu tarihten sonra yapılmaya başlanabileceği bildirildi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)