BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDmitro Kuleba: AB'de Ukrayna'ya yer ayrılmalı----

Dmitro Kuleba: AB'de Ukrayna'ya yer ayrılmalı

Dmitro Kuleba: AB'de Ukrayna'ya yer ayrılmalı
12 Mayıs 2022 - 12:49 www.finansgundem.com

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, ülkesinin AB’ye aday ülke olması konusunda çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi. Kuleba, Avrupa Birliği'nde (AB) Ukrayna’ya yer ayrılmasını talep etti.

Ukrayna’nın Avrupa’ya ait, Avrupa ailesinin bir parçası olduğunu dile getiren Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, "Aslında Ukrayna'nın hızlı AB üyeliğinden bahsetmiyoruz ancak Ukrayna'ya bu yerin ayırılması bizim için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Almanya Birinci Televizyon Kanalı ARD’ye konuşan Kuleba, Almanya’nın Ukrayna’ya silah sağlama konusundaki tutumunu değiştirmesinden dolayı memnuniyetini ifade ederken, İkinci Dünya Savaşı'nın Avrupa'da sona ermesinin 77. yılında 8 ve 9 Mayıs'ta Berlin’de düzenlenen anma etkinliklerinde Ukrayna bayrağının gösterilmesine izin verilmemesine tepki gösterdi.

Schleswig-Holstein eyaletinde Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'un ev sahipliğinde bugün başlayacak G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na davet edilen Kuleba, Rusya'ya yönelik yaptırımların ve küresel gıda kıtlığıyla mücadelenin ele alınması gerektiğini söyledi. Kuleba, Rusya'nın Ukrayna'nın güneyinde tahıl ve gıda ürünlerine el koyarak bunlarla ticaret yapmasını eleştirdi.

Rusya: Ukrayna’nın 164 uçağı imha edildi

Ukrayna: Rusya 26 bin 650 asker ve 1195 tank kaybetti

Ukrayna, Rusya'dan doğalgaz akışını durdurdu

Gazprom'un Ukrayna üzerinden gaz sevkiyatı yüzde 25 azaldı

G7 ülkeleri, Rusya'dan petrol ithalatını bitirecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)