BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'dan acı haber:2 şehit----

Diyarbakır'dan acı haber:2 şehit

Diyarbakır'dan acı haber:2 şehit
19 Ağustos 2015 - 10:32 www.finansgundem.com

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde çıkan çatışmada iki asker şehit oldu

Diyarbakır 'ın Hani İlçesi'nde terör örgütü PKK üyeleri ile asker arasında çatışma çıktı. TSK'dan yapılan son dakika açıklamaya göre, çatışmada 2 asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi sitesinde yapılan açıklamada, dün Diyarbakır Hani İlçesi'nde 100-150 şahsın canlı kalkan olmasının ardından bölücü terör örgütünün bu grupa sızması üzerine çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu belirtildi.

TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"17 Ağustos 2015 tarihinde saat 20.00’da Bölücü Terör Örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve teröristlerce ulaşıma kapatılan Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kesen teröristleri, tespit edilen gizlenmiş oldukları bölgede etkisiz hale getirmek maksadıyla, Jandarma Özel Harekât Timlerince başlatılan operasyona devam edilmiştir.

Devam eden operasyon kapsamında, 18 Ağustos 2015 tarihinde saat 19.30 sularında Diyarbakir ili Hani İlçesi Gömeç Köyü istikametinden yaklaşık 40-50 araçla gelen 100-150 şahıs canlı kalkan olmuştur.

Söz konusu grup içerisine sızan Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce saat 20.55'de sızma girişiminde bulunulmuş, çıkan çatışmada iki Kahraman personelimiz şehit olmuş ve bir Kahraman personelimiz yaralanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman Personelimize acil şifalar temenni ediyoruz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)