BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da olay çıktı----

Diyarbakır'da olay çıktı

Diyarbakır'da olay çıktı
21 Temmuz 2015 - 22:10 www.finansgundem.com

Diyarbakır'da Suruç olayını protesto eden grup polise ateş açtı

Kentin dört bir yanında çıkan olaylarda, bazı bölgelerde polise pompalı tüfeklerle ateş açıldı

Diyarbakır’ın çeşitli bölgelerinde ateş yakarak, yol kapatan gruplar, polisle çatıştı. Olayların yer yer devam ettiği kentin çeşitli bölgelerinde zaman zaman silah sesleri yükseliyor. Kentte güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. 

Diyarbakır’da, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı protesto eden gruplar, kentin çeşitli bölgelerinde olay çıkardı. Merkez Bağlar ilçesi Koşuyolu Caddesi'nde çöpleri barikat yaparak, ateş yakan grup, yolu trafiğe kapatarak, IŞİD aleyhine slogan attı. Grup, olay yerine gelen zırhlı polis araçlarına da taş ve molotofkokteylleri ile saldırdı. Bunun üzerine gruba biber gazı ile müdahale edildi. Grubun dağılması üzerine yol trafiğe açıldı. İlçenin Emek ve Öğretmenler caddelerinde de benzer olaylar yaşandı.

Merkez Sur ilçesi Melikahmet Paşa Caddesi'nde de bir grup, yolu trafiğe kapattı. Slogan atan grup, olay yerine gelen zırhlı polis araçlarına pompalı tüfekle ateş açtı. Polis, grubu zırhlı araçların içerisinden biber gazı atarak, dağıttı.

Öte yandan, zaman zaman silah seslerinin yükseldiği yerde polis güvenlik tedbirlerini arttırdı. Bazı önemli noktalara zırhlı araçlar konuşlandırıldı. Zırhı olmayan araçlar ise emniyete çekildi. Devriyeler arttırılırken, telsizlerden yapılan anonslarda polise mümkün olduğunca araçlardan inmeme talimatı verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)