BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da 2 asker şehit oldu----

Diyarbakır'da 2 asker şehit oldu

Diyarbakır'da 2 asker şehit oldu
10 Şubat 2016 - 20:46 www.finansgundem.com

Genelkurmay'dan Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonlar sırasında iki askerin şehit düştüğü bildirildi

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Uzman Çavuş Osman Öz'ün şehit olmasının ardından Asker Hastanesi'nde tedavisi süren ve durumu ağır olan 1 uzman çavuş daha doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çatışmada 1 PKK'lı da etkisiz hale getirildi. 

Diyarbakır'ın 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı süren merkez Sur İlçesi'nde güvenlik güçlerinin hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonları sürüyor.

Bugünkü operasyonlar sırasında PKK'lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateş sonucu 1 asker, çatışma ve meydana gelen patlamada ise 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı askerlerden durumu ağır olan 1 asker doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Osman Öz'ün şehit olmasının ardından Asker Hastanesi'nde tedavisi süren ve durumu ağır olan 1 uzman çavuş daha doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

AFYONKARAHİSARA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Diyarbakır'ın Sur İlçesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz’ün Afyonkarahisar’ın Evciler İlçesi’ndeki baba ocağına ateş düştü.

Sur İlçesi’nde barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için devam eden Bayrak-12 operasyonu sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında saat 16.00 sıralarında çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan 38 yaşındaki Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz, Diyarbakır Asker Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu.

ÜÇ ÇOCUK BABASI

Uzman Çavuş Osman Öz’ün şahadet haberi Afyonkarahisar’ın Evciler İlçesi’ne bağlı Gökçek Köyü’ndeki baba ocağına ulaştı. Evli, 15 ve 8 yaşlarında iki erkek, 1 yaşında da kız çocuk babası olduğu belirtilen şehit Öz’ün, eşi ve çocuklarının Tunceli’de yaşadığı kaydedildi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 17 yıldır uzman çavuş olarak görev yapan şehit Osman Öz’ün, Tunceli 1’inci Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nda görevli olduğu, Sur’a geçici görevle gönderildiği belirtildi.

KAYINPEDERİNİN EVİ TAZİYE EVİ OLDU

Polislikten malulen emekli olan şehidin babası 66 yaşındaki Fehmi Öz ile anne Nermin Öz’ün Eskişehir’de olduğu, babasının burada karaciğer ameliyatı geçirdiği kaydedildi. Şehidin anne ve babasının olmaması nedeniyle aynı köyde oturan kayınpederi Cenk Yılmaz’ın evi taziye evine dönüştü. Eve Türk bayrağı asılırken, komşular taziye için eve geldi. Ambulans ve jandarma ekipleri de evin önünde hazır bekletiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)