BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır Sur'da bombalı saldırı----

Diyarbakır Sur'da bombalı saldırı

Diyarbakır Sur'da bombalı saldırı
23 Aralık 2015 - 14:35 www.finansgundem.com

Diyarbakır Sur'da PKK'lı teröristlerce patlatılan bomba sonucu 1'i ağır 6 asker ile 1 sivil yaralandı.

Diyarbakır merkez Sur İlçesi'nde barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 2 Aralık'ta alınan, 11 Aralık'ta 17 saat ara verildikten sonra tekrar ilan edilen sokağa çıkma yasağının 21'inci gününde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

BOMBAYI UZAKTAN KUMANDAYLA PATLATTILAR

Hasırlı Mahallesi Yıkıkkaya Sokak üzerinde öğle saatlerinde yoğunlaşan çatışma sırasında teröristler önceden sokağa yerleştirdikleri bombayı uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

6 ASKER YARALANDI

Şiddetli patlamada yaralanan 6 asker ile yoldan geçen 1 vatandaş, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 1 uzman çavuş doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Hastanelerde tedavileri süren 1 askerin de durumunun ağır olduğu belirtildi. Sur'da güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışmalar yer yer devam ederken, ilçeden patlama ve silah sesleri geliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)