BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert kınama----

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert kınama

Dışişleri Bakanlığı'ndan 
İsrail'e sert kınama
28 Ocak 2016 - 17:07 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal ettiği Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te yasa dışı yerleşimlerde 153 yeni konut inşasına onay vermesini kınadı

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 153 yeni konut inşasına onay vermesini şiddetle kınadı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İsrail'in 1967'den beri işgal altında tutmakta olduğu Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki çeşitli yasa dışı yerleşimlerde toplam 153 yeni konut inşasına onayvermesini şiddetle kınıyoruz. İsrail'in uluslararası hukuk hilafına attığı bu yöndeki adımlar kalıcı barış zeminini ve bu yöndeki çabaları zedelemekte olup, bunların hiçbir şekilde kabul edilmesi mümkün değildir."

Bakanlık, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Moşe Yalon'un, Batı Şeria'daki Eriha kenti yakınındaki bir Yahudi yerleşim yerinin genişletilmesi amacıyla Filistinlilere ait 1540 dönümlük araziye el koyma kararını da şiddetle kınadığını bildirmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)