BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan İdlib açıklaması ----

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan İdlib açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan İdlib açıklaması
20 Ağustos 2019 - 14:04 www.finansgundem.com

Çavuşoğlu,Türk konvoyuna saldırıyla ilgili, “Rusya ile görüşmeleri sürdürüyoruz. Ruslarla her düzeyde temaslarımız var. Güvenlik güçlerimiz her türlü tedbirleri alıyor. Rejimin de ateşle oynamaması gerekiyor. Her türlü girişimde bulunuruz.” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Salvadorlu mevkidaşı Alexandra Hill ile ortak basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"REJİM ATEŞLE OYNAMASIN"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib'de Türk konvoyuna saldırıyla ilgili, "Rusya ile görüşmeleri sürdürüyoruz. Ruslarla her düzeyde temaslarımız var. Güvenlik güçlerimiz her türlü tedbirleri alıyor. Rejimin ateşle oynamaması gerekiyor. Askerimizin güvenliği için ne gerekiyorsa yaparız. İdlib'deki 9. gözlem noktasını başka yere taşıma gibi bir niyetimiz yok" dedi.

"MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Güvenli bölge mutabakatıyla ilgili Çavuşoğlu, "ABD'nin ikinci Münbiç sürecini işletmesine müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)