BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nda 15 denizci paylaşımı----

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nda 15 denizci paylaşımı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nda 15 denizci paylaşımı
13 Şubat 2021 - 23:34 www.finansgundem.com

Nijerya açıklarında kaçırılan 15 denizci yurda dönüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "15 denizcimizin ülkemize dönüş yolculuğu başlıyor. Ailelerinizle birlikte sizi bekliyoruz. Sağlıcakla gelin" paylaşımı yaptı.

Nijerya’nın Lagos kentinin yaklaşık 180 mil açığında Mozart isimli gemiden korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk gemici serbest bırakılmıştı.

Gemicilik şirketinden yapılan yazılı açıklamada, “Borealis Maritime ve Boden Denizcilik olarak büyük bir mutlulukla bildirmek isteriz ki, 23 Ocak 2021 tarihinde, Gine Körfezi'nde MV MOZART isimli gemimizden kaçırılan on beş mürettebatımız tamamı bugün itibarı ile serbest bırakılmıştır ve artık güvendedirler” denilmişti.

DÖNÜŞ YOLCULUĞU BAŞLADI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da sosyal medya hesabından denizcilerin Türkiye’ye dönüş yolculuğunun başladığını duyurdu.

Çavuşoğlu, “15 denizcimizin ülkemize dönüş yolculuğu başlıyor. Ailelerinizle birlikte sizi bekliyoruz. Sağlıcakla gelin” dedi.

SABAH İSTANBUL’DA OLACAKLAR

Dışişleri Bakanlığı, 15 denizcinin yarın sabah İstanbul’da olacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan bilgilendirmede, “Nijerya açıklarında Mozart gemisine düzenlenen baskında kaçırılan ve dün kurtarılan gemicilerimizin yarın saat 06.15’te İstanbul Havalimanı’na varmaları öngörülmektedir. Sayın Bakanımız da gemicilerimizi karşılamak üzere Havalimanı’nda bulunacaktır” denildi.

Serbest bırakılan Türk gemicilerin tamamı Büyükelçiliğe ulaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)