BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yarın Macaristan'a gidecek----

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yarın Macaristan'a gidecek

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yarın Macaristan'a gidecek
02 Mayıs 2019 - 11:59 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın Macaristan'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın Macaristan'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Bakanlık'tan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto’nun davetine icabetle 3 Mayıs 2019 tarihinde Macaristan’a resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir.

Sayın Bakanımızın, Macar mevkidaşı Peter Szijjarto ile yapacağı görüşmede, Türkiye-Macaristan ilişkilerinin tüm veçhelerinin ele alınması, güncel küresel ve bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir.

Sayın Bakanımızın ziyareti, bu yıl Sayın Cumhurbaşkanımız ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban başkanlıklarında Budapeşte'de düzenlenecek Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı'na hazırlık mahiyeti de taşıyacaktır.

Ziyaret sırasında, Bakanlığımız Stratejik Araştırmalar Merkezi ile Macaristan Dış İlişkiler ve Dış Ticaret Enstitüsü Arasında İşbirliğine Dair Mutabakat Zaptı iki ülke Dışişleri Bakanları tarafından imzalanacaktır.

Sayın Bakanımız ziyareti çerçevesinde ayrıca, Macaristan Başbakanı Viktor Orban tarafından kabul edilecek ve Macaristan Ulusal Meclis Başkan Yardımcısı Istvan Jakab ile biraraya gelecektir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)