BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatDiş eti hastalığı olan pozitif vakaların ölüm oranı korkutuyor!----

Diş eti hastalığı olan pozitif vakaların ölüm oranı korkutuyor!

Diş eti hastalığı olan pozitif vakaların ölüm oranı korkutuyor!
08 Şubat 2021 - 22:04 www.finansgundem.com

Bilim insanları tarafından yapılan son araştırmalara göre, diş eti hastalığı olanların Kovid-19 nedeniyle ölme olasılığı diğer insanlara göre 9 kat daha fazla.  

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bilim insanları tarafından ortaya koyulan yeni bir araştırma, diş eti hastalığı olan koronavirüs hastalarının ölüm olasılığının 9 kat daha fazla olduğu konusunda uyarıyor.

PERİDONTİTİ OLANLAR DİKKAT!

Bulgular, koronavirüs hastalarının ciddi bir diş eti hastalığı olan peridontitten muzdarip olmaları durumunda ise yoğun bakım veya entübe edilme olasılıklarının ise üç kat daha yüksek olduğunu ortaya koyuyor.

DİŞ ETİ İLTİHAPLARI VİRÜSÜN ETKİSİNİ ARTIRIYOR

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kudüs İbrani Üniversitesi'nden Profesör Lior Shapira, yaptıkları araştırmalar neticesinde ortaya koydukları bulguların, diş etindeki iltihaplanmanın koronavirüsün etkisini artırmasına olanak verebileceğini ortaya çıkardığını söyledi.

“AĞIZ BAKIMI, KORONAVİRÜSTEN KORUNMA ÖNERİLERİ ARASINDA OLMALI”

Koronavirüsten korunmak, virüse yakalanmamak için birçok yöntem olduğunu belirten Prof. Dr. Lior Shapira, virüsün öldürücü etkilerini azaltmak için ağız bakımının öneminin anlaşılması gerektiğini belirterek, “Ağız bakımı da koronavirüsten korunma önerileri arasında olmalıdır” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)