BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDiriliş Osman'da hangi ünlü isimler olacak----

Diriliş Osman'da hangi ünlü isimler olacak

Diriliş Osman'da hangi ünlü isimler olacak
23 Ağustos 2019 - 09:28 www.finansgundem.com

Diriliş Ertuğrul'un devam niteliğinde çekilecek olan Diriliş Osman dizisinin kadrosu belli oluyor. Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı dizide oyuncunun partneri de merakla bekleniyor.

5 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan ve başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezonda Diriliş Osman olarak ATV ekranlarında yayınlanacak. Yayınladığı dönemlerde reyting rekorları kıran dizinin başrolünde ise yeni sezonda Burak Özçivit yer alacak. Diriliş Osman dizisinin kısa süre içinde başlaması beklenirken, kadroda yer alacak isimler de tek tek belli olmaya başladı.

KADRO ŞEKİLLENİYOR

Takvim'in haberine göre, daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragıp Savaş, Osman Bey'in amcası Dündar Bey olarak dizide yer alacak. Nurettin Sönmez, Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı karaktere hayat verecek. Yani Sönmez, Bamsı Beyrek rolüyle yine kamera karşısına geçecek. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterini oynayan Hazal Subaşı'nın da Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosunda yer alacağı iddia edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)