BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDirenişe destek verdi diye...----

Direnişe destek verdi diye...

Direnişe destek verdi diye...
15 Ağustos 2013 - 13:25 www.finansgundem.com

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde direnişe destek veren dekanın akıbeti ne oldu?

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevda Alankuş ile Yrd. Doç. Dr. Lyndon Way’in işine telefonla son verildi. Alankuş’un Gezi Parkı direnişi ve ODTÜ’de yaşanan olaylar sırasında hükümet karşıtı tutumu yüzünden işine son verildiği ileri sürüldü.
İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevda Alankuş’un ve Yard. Doç. Dr. Lyndon Way’in işlerine gerekçesiz olarak son verildiği yönünde internet ortamında dolaşan haberler merak konusu olmuştu.
DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Alankuş, “Telefonla işime son verildiği doğrudur. Ancak telefonla kimin aradığını söylemem doğru değil. Şu an tatildeyim, bir hafta daha sürecek. Neden işime son verildiğinin gerekçesini bilmiyorum. Resmi bir tebligat olmadı” dedi.
Alankuş’un Gezi Parkı eylemleri ve ODTÜ’de yaşanan olaylar sırasında hükümet karşıtı tutumu yüzünden işine son verildiği ileri sürüldü. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)