BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDinamo Kiev - Beşiktaş maçı şifresiz----

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı şifresiz

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı şifresiz
26 Kasım 2016 - 08:22 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderini belirleyecek 6 Aralık'taki Dinamo Kiev maçı öncesi taraftara müjdeli haber geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir sezon geçiren Beşiktaş'ın kaderini Dinamo Kiev deplasmanında belli olacak. Siyah-Beyazlı ekip, Ukrayna ekibi ile 6 Kasım Salı günü deplasmanda karşılaşacak. Bu mücadeleden alacağı sonuç, Siyah-Beyazlı ekibin yoluna Şampiyonlar Ligi'nde mi yoksa UEFA Avrupa Ligi'nde mi devam edeceğini netleştirecek.

Grubun diğer maçında Benfica ile Napoli karşı karşıya gelecek. O mücadelenin sonucu da Beşiktaş'ı yakından ilgilendirecek. Zira, o maçtan çıkacak sonuca göre Kara Kartal'a gruptan çıkması için Dinamo Kiev karşısında beraberlik bile yetecek.

TRT1'den naklen ve şifresiz

İşte bu şartlarda oynanacak karşılaşma öncesi Siyah-Beyazlı taraftar müjdeli bir haber aldı. Tarihi mücadelenin şifresiz olarak yayınlanması kesinleşti. Ukrayna'daki zorlu mücadele 6 Aralık Salı akşamı TRT1'den canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye'deki diğer yayıncısı Tivibuspor da mücadeleyi canlı ve şifreli olarak yayınlayacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)