BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDilencinin üzerinden 232 bin TL'lik banka cüzdanı çıktı----

Dilencinin üzerinden 232 bin TL'lik banka cüzdanı çıktı

Dilencinin üzerinden 232 bin TL'lik banka cüzdanı çıktı
22 Aralık 2017 - 11:19 www.finansgundem.com

Küçükçekmece Belediyesi’ndeki müdürlükleri tek tek dolaşan ve konuşamadığı için elindeki not kağıtlarını gösteren bir dilenci, yakayı ele verdi.

Küçükçekmece Belediyesi’ne sıradan bir vatandaş olarak giren R.D. şüpheli hareketleriyle özel güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Belediyenin tüm birimlerini tek tek gezerek dilenen R.D, zabıta ekiplerinin müdahalesiyle yakalandı. Üzerinden 4 bin 580 TL para ile 232 bin liralık banka cüzdanı çıkan dilenci, ‘yok artık’ dedirtti.

Küçükçekmece Belediyesi’ndeki müdürlükleri tek tek dolaşan ve konuşamadığı için elindeki not kağıtlarını gösteren bir dilenci, yakayı ele verdi.

37 yaşında olduğu öğrenilen R.D. isimli şahıs, Küçükçekmece Belediyesi’ne sıradan bir vatandaş olarak giriş yaptı. Ardından birimleri tek tek dolaşarak, elinde mağdur ve ihtiyaç sahibi olduğuna dair yazılar bulunan kağıtları gösterip dilenmeye başladı.

Şüpheli hareketleriyle dikkat çekti

Şüpheli hareketleriyle güvenlik görevlilerinin dikkatini çeken R.D. takibe alındı. Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan R. D’nin üzerinde yapılan aramada şahsın üzerinden çıkanlar ‘yok artık’ dedirtti. R.D’nin üzerinden 4 bin 580 TL para, kendi adına banka dekontları ve ücretsiz ulaşım kartı ile milli piyango bileti çıktı.

R.D’nin üzerinden çıkan ve başka isimler adına olduğu tespit edilen 232 bin TL meblağlı Banka hesap cüzdanı da zabıta ekiplerini şaşırttı. R. D.’ye zabıta ekipleri tarafından Kabahatler Kanunu’na göre 109 TL para cezası uygulandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)