BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB Risk Merkezi Raporu'nda neler yer alıyor?----

TBB Risk Merkezi Raporu'nda neler yer alıyor?

TBB Risk Merkezi Raporu'nda neler yer alıyor?
27 Ekim 2021 - 15:39 www.finansgundem.com

TBB Risk Merkezi, başvuru hizmetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi, başvuru hizmetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

TBB'den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi’ne gelen başvurular arasında, sunulan ürün ve hizmetlere dâhil olmayan konular da zaman zaman yer alabilmektedir. Bu nedenle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki duyurunun yapılması ihtiyacı doğmuştur.

TBB Risk Merkezi’nin kamuoyuna sunduğu bir hizmet olan Risk Merkezi Raporu’nda, müşterinin kredi limit ve borç, çek, senet, bireysel kredi başvuru, kamu ihale yasaklılık, çek yasaklama ve kaldırma kararı ile gecikmeli telefon ve fatura bilgileri yer almaktadır.

Bununla birlikte Risk Merkezi’ne iletilen başvurular arasında “Findeks raporu”, “Findeks Notu”, “Kredi Skoru” ve “Kredi Puanı” konularında başvurular da iletilmekte olup, bu ürün ve hizmetler, ayrı bir tüzel kişilik olan KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş.’nin hizmetleridir. Bu ürün ve hizmetlere ilişkin taleplerin doğrudan ilgili kuruluşa iletilmesi gerekmektedir.

Risk Merkezi tarafından sunulan ürün ve hizmetlere ilişkin detaylı bilgilere www.riskmerkezi.org adresinden ulaşılabilmektedir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)