BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDikkat! Meteoroloji yağış için saat verdi----

Dikkat! Meteoroloji yağış için saat verdi

Dikkat! Meteoroloji yağış için saat verdi
02 Haziran 2015 - 17:47 www.finansgundem.com

Dikkat! Bir hafta boyunca özellikle öğleden sonraları yağışlı olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapılan son meteorolojik analiz ve değerlendirmelere göre Türkiye’nin bugün Doğu Akdeniz üzerinden gelen sistemin etkisine gireceğini bildirdi. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olacak bu sistemden özellikle ülkenin iç bölgelerinde ( İç Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinin iç kesimlerinde) öğleden sonraları bir hafta süresince gelecek hafta ortasına kadar yağış olacağı tahmin edildi.

Bugün yurdun güney ve iç bölgelerindeki yağışların öğleden sonra Konya, Karaman, Aksaray ve Sivas çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 
      
Mevsim şartlarına uygun olan yağışlar, yarın ve perşembe günü İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Denizli), İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı) ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük, Kastamonu) kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.
      
Kuvvetli sağanakların meydana getirebileceği ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)