BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDikkat! Meteoroloji bu illeri uyardı----

Dikkat! Meteoroloji bu illeri uyardı

Dikkat! Meteoroloji bu illeri uyardı
04 Mayıs 2014 - 11:22 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta için kritik uyarılarda bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Batı Karadeniz ve Batı Akdeniz ile Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Hava sıcaklığı, Karadeniz ve İç Anadolu'da hissedilir derecede (4 ila 6 derece) olmak üzere ülke genelinde artacak.
 
Rüzgar ise genellikle güney ve batı, Marmara'nın kuzeydoğusu, Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney ve Kıyı Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun güney ve batısı ve Sinop çevrelerinde ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.
 
KUVVETLİ RÜZGAR
 
Rüzgarın; Güney ve Kıyı Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun güney ve batısı ve Sinop çevrelerinde ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda akşamalar ) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
 
TOZ TAŞINIMI
 
Meteoroloji, öğle saatlerinde kuvvetli güneyli rüzgarla birlikte İç Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı beklendiğine işaret ederken, görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.
 
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
 
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(21)
 
ANKARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)
 
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (26)
 
ADANA: Parçalı ve az bulutlu.(28)
 
ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra merkez ve batı ilçeleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (24)
 
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürülltülü sağanak yağışlı.(24)
 
ERZURUM: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde pus ve sisli. (18)
 
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(28)
 
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
 
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kuzey Ege Kıyıları, öğleden sonra bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
 
AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Batı Akdeniz'in yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Antalya'nın merkez ve batı ilçeleri ile Isparta ve Burdur çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
İÇ ANADOLU: Genellikle parçalı bulutlu, zamanla bölgenin batı kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevreleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.
 
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla Orta Karadeniz'in yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)