BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDijital kredi dönemi----

Dijital kredi dönemi

Dijital kredi dönemi
11 Ocak 2021 - 16:32 www.finansgundem.com

Dijital kredi ve ödeme sağlayıcısı WLTH Avusturalya’daki finansal hizmetler sektörünü canlandırmak için atağa geçiyor

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dijital kredi ve ödeme sağlayıcısı WLTH, Avusturalya’daki finansal hizmetler sektörünü canlandırma amacıyla açılışını yapıyor. Şirketin büyüme projeksiyonu 2022 yılı için 1,23 milyar dolar.

Teknoloji, sadakat ve sürdürülebilirlik üzerine odaklanan WLTH, Avusturalyalılara konut kredisi ve ticari kredi alanında yeni bir esnek yaklaşım sağlama amacıyla tasarlandı. Şirket 2021 yılında dijital ödeme sektörüne girecek.

Şirket piyasaya amiral gemisi olacak ‘Lending Loop’ platformuyla giriyor. Platform müşterileri kullanımı oldukça kolay olan beş adımlık bir dijital başvuru sürecine yönlendiriyor ve bunun sonucunda müşteriler güvenli ve etkin bir şekilde düşük faizli krediye ulaşabiliyor.

Finextra’nın haberine göre, 2019’da girişimciler Brodie Haupt, Drew Haupt, Darren Hodgkin ve John Kerr tarafından Brisbane’da kurulan WLTH, pazara teknoloji merkezli ürünler sunacak. Ürünler arasında ticari krediler ve konut kredileri, güçlü bir ödeme uygulaması, yüksek değerli bir sadakat programı ve birçok diğer fintek çözümleri yer alıyor.

WLTH’in kurucu ortaklarından Brodie Haupt, şirketin geliştirilmiş ve daha yüksek değerli finansal deneyimlere yönelik ihtiyaçtan doğduğunu söyledi. Aynı zamanda sektörün uzun zamandır, işlerin yavaş işlediği bankalar ve yetersiz iş sistemleri tarafından domine edildiğini de ekledi

Haupt, “uzun zamandır Avusturalyalılar krediye erişim sağlayabilmek için büyük çaba göstermek zorunda kalıyordu. Yorucu, evrakların çoğunlukta olduğu başvuru süreçleri ve kullanıcı dostu olmayan teknoloji ürünlerinlerinin ardından WLTH’in pazara geliştirilmiş ve daha yüksek değere sahip deneyim sunmak için avantajlı bir pozisyonda olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Açıklamasının devamında, “bu nedenle kendimizi bir banka olarak görmüyoruz. Rekabet avantajımız, bankaların kısıtlamaları ve bürokrasisi olmaksızın Avusturalyalıların ihtiyaçlarını karşılayan finansal hizmetler sunmak. Süreci sadeleştirmek için, WLTH kendi teknoloji çözümlerini geliştirdi ve Avusturalyalılara dünya standartlarında fintek hizmetleri sunacak” ifadesini kullandı.

Gleeson Quantity Surveyors’ın İdari Müdürü Zac Gleeson, “WLTH’nin resmi açılışı öncesinde beta testine katılmak harikaydı. WLTH’nin kredi platformunu oldukça etkin bir süreci olduğunu gördük ve teknolojisinin gücünü birinci elden deneyimlemekten heyecan duyduk” dedi.

Kovid sonrası ekonomik toparlanma bankalara yarayacak

 

TCMB piyasayı 30 milyar TL fonladı

 

Gelişen ülke piyasalarında direnç testi yaklaşıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)