BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDigiturk'e sürpriz talip!----

Digiturk'e sürpriz talip!

Digiturk'e sürpriz talip!
28 Şubat 2014 - 11:18 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), TMSF'nin elinde olan Digiturk'ün yüzde 63 hissesini alma projesi olduğu öğrenildi

Türkiye Futbol Federasyonu, TMSF'nin elinde olan Digiturk hisselerinin yüzde 63'ünü alma yolunda adımlar atıyor. Dünyada ilk olacak olan bu durum önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in konuyla ilgili olarak bugün Kulüpler Birliği yetkilileriyle görüştüğü ve olaya sıcak bakıldığı öğrenildi. 

ERMAN TOROĞLU DA DOĞRULADI 

Erman Toroğlu, bugünkü köşesinden TFF'nin Digitürk'e talip olduğu haberini doğruladı ancak TFF'nin tarafsız bir kurum olması gerektiğini söyledi.  

İşte Erman Toroğlu'nun yazısı;

Dünyada bir ilke şahit olacağız herhalde...

Bir duyum geldi; Türkiye Futbol Federasyonu kurumsal olarak Digiturk'le pazarlığa oturuyormuş... Konuşmalar başlamış.

Böyle bir şey var mı, doğru mu? Eğer doğruysa, hem alıcı hem de satıcı olarak bir mal nasıl pazarlanacak? Burada Türkiye Futbol Federasyonu'nun tamamen tarafsız olması gerekmez mi? Çünkü bir tarafta kulüpler olacak bir tarafta da yayıncı kuruluş. Bunlar bu malın pazarlığını yaparken, Futbol Federasyonu'nun kenarda durup, yüzde 100 tarafsız olması gerekmez mi? Yine eğer doğruysa, Digiturk'ü Futbol Federasyonu alırsa 3 dakikalık görüntüleri bütün televizyonlara vereceklermiş. Düşünce olarak iyi birşey ama bu görüntüleri verirken Futbol Federasyonu tamamen tarafsız mı hareket edecek yoksa kendi tayin ettiği hakemlerin hatalarını ve günahlarını kapatmak için belli görüntüleri yollamayacaklar mı?

Veya maçlarda çıkan olaylarda işine gelen görüntüleri verip, işine gelmeyenleri vermeyecekler mi?

Maçlara giden temsilciler ve gözlemciler Futbol Federasyonu bünyesinde çalışan insanlar değiller mi? Bunların da zor durumda kalmaması için yayınlar nasıl verilecek? Veya işler kötü gidip şampiyonluk koparsa, malın değeri düşme korkusuyla maçlara ince ayar yapılabilir mi?  
 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • devrim28 Şubat 2014 13:46

    olmaz o iş işin suyu çıkar

  • :)28 Şubat 2014 11:57

    ya herkes kendı işinde uzmanlaşsa ? yayın işinden önce kaliteli hakemler, dürüst maçlar, ve kaliteli sistemlerle, bazı maçların açık kanallarda oynanması hakkında çalışmas yapsa daha iyi olmaz mi? ticarethanemi? hizmet mi_? vatana ve spor severe na katacak bu durum ? herke sişine baksın demek mantıklı olan snaırım