BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDidem Arslan ve Fatih Portakal adaylıktan çekildi----

Didem Arslan ve Fatih Portakal adaylıktan çekildi

Didem Arslan ve Fatih Portakal adaylıktan çekildi
03 Ekim 2019 - 11:01 www.finansgundem.com

"Altın Kelebek Ödülleri" için adı geçen sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın ardından ekranların sevilen yüzü Fatih Portakal da adaylıktan çekildiğini bir paylaşım yaparak duyurdu.

“Altın Kelebek Ödülleri” adı altında “yılın enleri” ödüllerine gazeteci olarak aday gösterilen Didem Arslan Yılmaz, “bu tiyatronun içinde yer almak istemem” diyerek duruma tepki göstermişti. Yılmaz’ın gösterdiği tepkinin ardından bir çıkışta sunucu Fatih Portakal’dan geldi.

OYUNUNUZUN PARÇASI OLMAK İSTEMİYORUM

Yılmaz’ın gösterdiği tepkinin ardından FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal’da aday olduğunu öğrenince adaylıktan çekildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Didem Aslan'ın düşündüğü gibi” diyen Portakal, “Oyununuzun parçası olmak istemiyorum” dedi. Fatih Portakal’ın yaptığı paylaşım şu şekilde: “Altın Kelebek'e aday adayi olduğumu öğrendim. Aday adaylığında yer alan ismimin çıkarılmasını istiyorum. Gerekçem, Didem Aslan'ın düşündüğü gibi sonucunun önceden belli olması. Yetkililer talebimi dikkate alırlar umarim. Oyununuzun parçası olmak istemiyorum”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rizeli vatansever.03 Ekim 2019 18:23

    Didem hanım siz fox tilki kanalına yakışırsınız çünkü ak partiden nefret ediyorsunuz gelki cnn den kovulanlar hep habertürk kanalında habertürkte bay ekremi cilalama peşinde ama başaramıyacaksınız.ben koyu bir ak partili olarak habertürk kanalına ak partilileri görmek istemem çünkü son zamanlar chp lileri cilalıyor.