BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiana'nın yeğeni babasından 5 yaş büyük sevgilisiyle evleniyor----

Diana'nın yeğeni babasından 5 yaş büyük sevgilisiyle evleniyor

Diana'nın yeğeni babasından 5 yaş büyük sevgilisiyle evleniyor
04 Ocak 2020 - 13:00 www.finansgundem.com

İngiltere'de Prenses Diana'nın yeğeni Kitty Spencer gündeme oturdu. 29 yaşındaki Spencer'ın, 60 yaşındaki sevgilisiyle evlilik kararı aldığı öne sürüldü

Daily Mail’de yer alan haber, İngiltere’nin gündemine oturdu. 1997’de hayatını kaybeden Prenses Diana’nın yeğeni Kitty Spencer, iş adamı sevgilisi Michael Lewis’le evlilik kararı aldı.

Gazeteye konuşan Spencer’a yakın bir kaynak, çiftin tatil için Lewis’in memleketi Güney Afrika’da bulunduğunu söylerken, “Kitty ve Michael, Noel için Cape Town’daydı. Michael bu sırada evlenme teklif etti ve Kitty de kabul etti” dedi.

İngiliz basını 29 yaşındaki Spencer ile 60 yaşındaki Lewis arasındaki yaş farkına dikkat çekerken, damat adayının Spencer’ın babasından 5 yaş büyük olmasına vurgu yaptı.

Lewis’in daha önceki evliliğinden 3 yetişkin çocuğunun bulunduğu ve 80 milyon sterlin’ aşkın servetinin olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)