BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDHKP/C’nin memur hareketine darbe----

DHKP/C’nin memur hareketine darbe

DHKP/C’nin memur hareketine darbe
13 Ağustos 2020 - 16:05 www.finansgundem.com

Ankara'da terör örgütü DHKP/C'ye bağlı Devrimci Memur Hareketi (DMH) adına faaliyet gösterdiği belirlenen yedi şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, DHKP/C terör örgütünün memur yapılanması Devrimci Memur Hareketi’ne (DMH) yönelik operasyon düzenledi.

FİRARİ BİR KİŞİ ARANIYOR
Operasyonda, aralarında sorumlu seviyede olanların da bulunduğu yedi şüpheli gözaltına alınırken, firari bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

ÖVÜCÜ PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI
Şüphelilerin; sosyal medya hesabında terör örgütü propagandası yapmak, suçu ve suçluyu övme/sahiplenme ve provokatif paylaşımlar yaptıkları, İstanbul’da savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi olayı sanıklarından Mustafa Koçak'ın da katıldığı DHKP/C adına yapılan Ölüm Orucu eylemlerine katılanları övücü paylaşım yaptıkları, pankart astıkları ve örgüt söylemlerini kullanarak propaganda yaptıkları belirlendi.

Şüphelilerin organize ettiği faaliyetlerin DHKP/C terör örgütünün inisiyatifiyle gerçekleştiği, bu eylemlerle terör örgütünün propagandasının yapıldığı, terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri ve ayrıca yapılan bu açık alan eylemlerine katılımı artırarak örgüte eleman kazandırmaya çalıştıkları belirlendi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)