BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDevletin bankası halkın parasını Ortaç'a peşkeş çekti----

Devletin bankası halkın parasını Ortaç'a peşkeş çekti

Devletin bankası halkın parasını Ortaç'a peşkeş çekti
23 Ocak 2021 - 22:37 www.finansgundem.com

Pandemi nedeniyle esnaf kepenk kapatıp devletten destek beklerken, bir dönem kumar borçlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Serdar Ortaç, son aldığı krediyi ödeyemediğini belirtti ve devlet bankasının borcunu 8 ay ertelediğini açıkladı

Şarkıcı Serdar Ortaç, Posta’ya verdiği röportajda son aldığı krediyi ödeyemediğini belirterek, “Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın seni mahkemeye verir miyiz evlat?’ dedi ve borcumu 8 ay erteledi” diye konuştu.

“ÖZEL BANKA OLSA DONUMA KADAR ALIRDI”

Ortaç, şöyle devam etti: “Ama özel banka olsa belki donumu alırdı. Zamanında çok yatırım yaptım. Oturduğum evin tüm sokağı, tüm mahalle benimdi. Eski Ali Sami Yen’in yanında 12 katlı plazam vardı. Babadan kalma fabrika. O hâlâ duruyor şükür. Diğer hepsi kötü alışkanlıklarımdan dolayı gitti. Ticari aklım yok benim. Ha şu an evim var, stüdyom var. Ama zamanında kazandıklarımı doğru değerlendiremedim maalesef.”

TEPKİ ÇEKTİ: ÇİFTÇİNİN TRAKTÖRÜNÜ ALAN BANKA MI?

Serdar Ortaç’ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar Ortaç’ı eleştiri yağmuruna tutarken “Gariban çiftçi banka önünde kendini yaksın ama kumarcının borcu ertelensin, güzel adalet!”, “Çiftçinin tarlasını traktörünü utanmadan alan Banka mı?”, “Serdar Ortaç’ın kumar borcuna af mı? İnanmıyorum”, “Devlet bankası sıradan vatandaşın borcunu ertelemez ama!”, “Sinir krizi geçireceğim”, “Serdar Ortaç’ın kumar borcunu da ödüyoruz yani. Şahane”, “Bu şarkıcının ayrıcalığı nereden geliyor?” şeklinde yorumlar yazdı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)