BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDevlet Hastanesi’nde intihar----

Devlet Hastanesi’nde intihar

Devlet Hastanesi’nde intihar
15 Şubat 2020 - 21:36 www.finansgundem.com

Denizli Devlet Hastanesinde tedavi gören 67 yaşındaki erkek hasta, 3. katta kaldığı odadan aşağı atlayarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, olay Denizli Devlet Hastanesinde öğlen saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, hastanede tedavi gören ve engelli olduğu iddia edilen Abdurrahman E. (67), 3. katta kaldığı 1414 numaralı odanın penceresinden aşağı atladı. O sırada hastane önünde vatandaşlar ise durumu güvenlik görevlilerine bildirerek yardım istedi. Sedyeye alınan şahıs, ardından tekrar hastane binasına götürüldü. 

Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipleri ise inceleme başlattı.

Olayın görgü tanıkları ise şahsın düşmesinden kısa süre önce çığlık sesleri duyduklarını, ardından aşağıya düştüğünü iddia etti. Hastanenin güvenlik görevlileri ise basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Denizli Valiliği, Devlet Hastanesinde bir kişinin 4. kattaki odanın penceresinden atlayarak ölmesine ilişkin idari ve adli soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. Valilik, yerel ve ulusal basında yer alan "Denizli Devlet Hastanesinde intihar" başlıklı haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Denizli Devlet Hastanesi Başhekimliğinden alınan bilgiler doğrultusunda, 15 Şubat 2020'de yaklaşık olarak saat 15.30'da, Denizli Devlet Hastanesi B blok 4. katta beyin cerrahi servisinde, hasta ziyareti için geldiğini söyleyen 67 yaşında A.E. isimli vatandaşın, yatan hastanın odada olmadığı bir anda, 1414 nolu odanın penceresinden sebebi bilinmeyen bir nedenle, 4. kattan kendini aşağı attığı tespit edilmiştir. 4. kattan atlayan vatandaşa hemen acil müdahalede bulunulmuş olup, yapılan tüm müdahalelere rağmen intihar eden vatandaş hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)