BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatDevlet Destekli Alacak Sigortası'nın Yeni Web Sitesi Açıldı----

Devlet Destekli Alacak Sigortası'nın Yeni Web Sitesi Açıldı

Devlet Destekli Alacak Sigortası'nın Yeni Web Sitesi Açıldı
12 Ağustos 2022 - 22:42 www.finansgundem.com

Türk Reasürans AŞ'nin teknik işleticiliğini, Özel Riskler Yönetim Merkezi'nin de (ÖRYM) yöneticiliğini yaptığı Devlet Destekli Alacak Sigortası'nın yeni web sitesi yayınlandı

Devlet Destekli Alacak Sigortası'nın yeni web sitesi yayınlandı. Özel Riskler Yönetim Merkezi'nin açıklamasına göre, KOBİ'ler için güvenli ticaretin önünü açan ve onların sağlıklı büyümesine destek sağlayan Devlet Destekli Alacak Sigortası'nın yayına alınan yeni web sitesiyle ürünün daha kolay ve kapsamlı bir şekilde aktarılması sağlanıyor.

Devlet Destekli Alacak Sigortası'nın (DDAS) yayına alınan yeni web sitesi; kullanıcı dostu arayüzü, mobil uyumlu altyapısı ve hedef kitlenin öğrenmek istediği tüm konuları kapsayan içerikleriyle ürünün kolaylıkla anlaşılabilmesi imkanını sağlıyor. Kullanıcılar, Devlet Destekli Alacak Sigortası (DDAS) web sitesine www.alacaksigortasi.com.tr adresinden ulaşabilecekler.

PRİM HESAPLAM ARACI DA DEVREDE

DDAS'ın yeni web sitesinde sigortalılar, Hasar Başvurusu arayüzünden hasar başvurularını yapabiliyorlar. Ayrıca "Prim Hesaplama Aracı" ile KOBİ'lerin ticari alacaklarını teminat altına almak için ödeyecekleri primleri kolaylıkla öğrenebilme imkanı da sunuluyor.

Web sitesinde bulunan "Soru-Cevap" bölümünde KOBİ'lerin en çok öğrenmek istediği soruların cevapları yer alıyor. Müşteri Destek Bölümü'ndeki İletişim Formu ile KOBİ'lerin ihtiyaç duyacağı danışmanlık konularında Özel Riskler Yönetim Merkezi'ne kolayca erişim imkanı da sağlanıyor.

Zorunlu trafik sigortası kesmeyene ceza

 

Küresel ticari sigorta fiyatları yüzde 9 arttı

 

Mayıs ayında sigortalı çalışan sayısı arttı

 

İşsizlik Sigortası Fonu toplam varlığı 3,6 milyar TL arttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)