BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDevlet Başkanı'ndan uçakta kaju fıstığı ikramına tepki----

Devlet Başkanı'ndan uçakta kaju fıstığı ikramına tepki

Devlet Başkanı'ndan uçakta kaju fıstığı ikramına tepki
11 Eylül 2018 - 01:51 www.finansgundem.com

Sri Lanka Devlet Başkanı Sirisena, ulusal havayolu şirketi ile yaptığı yolculukta kaju fıstığı ikram edilmesine tepki gösterdi ve "Bunu köpekler bile yemez" dedi

Sri Lanka Devlet Başkanı Maithripala Sirisena, ulusal havayolu şirketi ile yaptığı yolculukta kendisine kaju fıstığı ikram edilmesine tepki gösterdi.

BBC'nin haberine göre, Sri Lanka Havayolları'na (SriLankan Airlines) ait uçakta kaju ikram edilmesine öfkelenen Sirisena, "bu fıstıkların köpekler için dahi uygun olmadığını" belirtti.

Devlet Başkanı Sirisena, bir grup çiftçiye hitaben yaptığı konuşmada, geçen hafta Nepal'in başkenti Katmandu'dan ülkesinin başkenti Colombo'ya dönerken uçakta kendisine hiç de hoş olmayan ürünler servis edildiğini kaydetti.

Havayollarının çerez kalitesinden hoşnutsuzluğunu dile getiren Sirisena, "Nepal'den dönerken, uçakta servis ettikleri kaju yemişlerini bırakın insanlar, köpekler dahi yiyemez. Bunlara kim onay veriyor? Bunun sorumlusu kim?" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)