BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet Başkanı trafiğe takılınca 3 kilometre yürüdü----

Devlet Başkanı trafiğe takılınca 3 kilometre yürüdü

Devlet Başkanı trafiğe takılınca 3 kilometre yürüdü
08 Ekim 2017 - 07:36 www.finansgundem.com

Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ve beraberindeki heyet, ülkenin Clingon şehrinde trafiğe takılınca gidecekleri etkinlik alanına tam 3 kilometre yürümek zorunda kaldı

Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo, Clingon şehrindeki askeri bir etkinliğe katılmak üzere büyük bir kortejle yola çıktı. Ancak kısa bir süre sonra, kortej şehrin korkunç trafiğine takıldı.

Genelde liderler ve beraberindeki heyet için polis korteji eşliğinde yollar açık tutulurken, Widodo yoğun trafik nedeniyle etkinlik alanına 3 kilometre yürümek zorunda kaldı.

Endonezya Savunma Kuvvetleri’nin 72’nci yıldönümü dolayısıyla Banten eyaletindeki kutlamalara katılacak olan Widodo ve beraberindeki heyet, başkent Cakarta’dan normal şartlarda 2,5 saat süren yola çıktı. Ancak etkinlik alanına 3 kilometre kala trafik neredeyse durma noktasına gelince Widodo ve ekibi yürümeye koyuldu.

Endonezya Devlet Başkanı trafiğe takılınca 3 kilometre yürüdü

Yerel basına konuşan Endonezya Devlet Başkanı, araçta 30 dakika bekleyince bu kararı verdiğini söyledi o anları şöyle anlattı: “‘Daha ne kadar yolumuz var’ diye şoföre sordum. ‘Üç kilometre efendim’ diye yanıtladı. ‘Peki, o zaman ben otomobilden iniyorum, yürüsem daha iyi’ dedim.”

Aralarında Endonezya Savunma Bakanı ile Genelkurmay Başkanının da bulunduğu üst düzey yetkililer ise Widodo’nun ardından yola koyuldu.

Endonezya, özellikle de başkent Cakarta, kısacık bir mesafenin dahi saatler sürdüğü yoğun trafiğiyle biliniyor.

Endonezya Devlet Başkanı trafiğe takılınca 3 kilometre yürüdü

Ülkede motosikletler yaygın olarak kullanılsa da, onlar da trafiğin gazabından kurtulamıyor.

Konuyla ilgili devlet televizyonuna açıklamalar yapan Widodo, “Belki de bir motosiklet almalıyım, o zaman bu kadar yorulmam” şeklinde konuştu.

Yürüyüşüyle ilgili olarak şikayet etmekten kaçınan Widodo, “Sadece 3 kilometre. Bu kadar mesafeyi yürümeye alışkınım. Her şey tamam ancak takım elbise giydiğim için terlerdim” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir08 Ekim 2017 07:54

    devlet başkanına bak, 5.000 otomatik tüfekli koruma olmadan halk arasında dolaşıyo, cahil adam. olacak iş mi bu