BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet başkanı adayının eşinden skandal ifadeler----

Devlet başkanı adayının eşinden skandal ifadeler

Devlet başkanı adayının eşinden skandal ifadeler
28 Ocak 2022 - 10:44 www.finansgundem.com

Mart ayında seçimlere giderek yeni devlet başkanını seçme hazırlığı içerisindeki Güney Kore'de seçim yarışı kızışıyor. Seçim yarışına dahil olan Halkın Gücü Partisi'nden Yoon Suk-yeol'un eşinin açıklamaları ülke gündeminde bomba etkisi yarattı.

Güney Kore, 9 Mart’ta Devlet Başkanlığı seçimi için geri sayıma başlarken, adaylardan Yoon Suk-yeol’un 49 yaşındaki eşi Kim Keon-hee, seçim yarışına adeta damga vurdu…

Son dönemde yaptığı açıklamalarla ülke gündemine oturan ve anket sonuçlarına göre eşinin oy oranını artıran Kim Keon-hee sert açıklamalarına devam ederek gündem olmayı sürdürüyor.

Kim Keon-hee kendilerine muhalefet yapan gazetecileri cezaevine attıracağını söylerken, cinsel saldırıya uğradığını söyleyen kadınların ise bunu para için yaptığını öne sürdü.

Bir gazeteciyle yaptığı sohbetin yayınlanmasını engellemeye çalışan fakat başarılı olamayan Kim Keon-hee’nin açıklamalarının ortaya çıkmasından sonra ise anketlerde eşine olan destek arttı.

Son dönemde gündemden düşmeyen Kim Keon-hee, “Eşimi eleştiren gazetecilerden intikam alacağım” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)