BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet Başkanı adayı öldü----

Devlet Başkanı adayı öldü

Devlet Başkanı adayı öldü
13 Ağustos 2014 - 20:19 www.finansgundem.com

​Brezilya'da, devlet başkanı adayı Eduardo Campos'un, içinde bulunduğu küçük uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi

Brezilya'da, devlet başkanı adayı Eduardo Campos'un, içinde bulunduğu küçük uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. 

Folha de S.Paulo sitesinin haberinde, Sao Paulo yakınında Santos kentinde meydana gelen kazada, Brezilya'da devlet başkanlığa aday olan Eduardo Campos'un ve en az bir kişinin daha öldüğü, ilk belirlemelere göre 10 kişinin yaralandığı, yedisinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 

Rio de Janeiro'dan sahil kenti Guarujá'ya giden küçük uçağın, Santos'ta yerleşim birimlerinin bulunduğu bölgeye düştüğü kaydedildi. 

Santos itfaiyesi yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düşen uçağın tipinin, ''Cessna 560XL'' olduğunu söyledi. 

Eduardo Campos'un sözcüsü ise henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı. 

Brezilya'da Pernambuco eyaletinin eski valisi ve eski Çevre Bakanı olan Campos, Brezilya Sosyalist Partisi'nden devlet başkanı adayıydı. Campos'un, son kamuoyu yoklamalarında yüzde 9 oranında desteği bulunuyordu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)