BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli'ye randevu tepkisi----

Devlet Bahçeli'ye randevu tepkisi

Devlet Bahçeli'ye randevu tepkisi
13 Ekim 2015 - 19:38 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda soruları yanıtlıyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN TÜRK canlı yayınında Hande Fırat'ın sorularını cevaplıyor. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları; 

Ankara'daki katliam
İlk anda Diyarbakır saldırısı gibi sandım, sonra daha vahim bir tablo olduğunu gördüm. Saldırı sonrasındaki konuşmam, hayatımda yaptığım en zor konuşmalardan biriydi.

Ölen gençlik kolları üyelerimizin aileleriyle bir aradaydık, huzur istiyorduk. Ölen gençlerin babaları Türkiye için bedel ödendiğinin farkında ama annenin acısı başka.

Annelere bu acıyı yaşatanlara lanet olsun, bunlar da insanlık insan sevgisi var mı acaba?

IŞİD ile işbirliği yapan bir örgüt ismi bana geldi, o ismi Sayın Başbakan'a verdim. Neden bu dosyalara gizlilik kararı konuyor, bizim gerçekleri öğrenme hakkımız yok mu?

Korkmuyorum, korkarsak terör örgütüne hizmet etmiş oluruz, buna teslim olmayacağız. Bu ülkede neden korkacağız biz. Üstümüze düşeni yaparsak bütün bunları aşarız. Türkiye güçlü bir ülkedir ama Türkiye'de bir yönetim boşluğu var. Bütün sıkıntımız bu.

Bu işte asıl sorumlu hükümettir, ülkeyi yöneten bürokratları atayan onlar. Varsa bir sorun kimin önlem almadığını o sorumluyu bulursunuz; yargı önüne çıkarırsınız. Sorumlu İçişleri Bakanı, Adalelt Bakanıdır. Görevlerini bırakmaları lazım.

Davutoğlu'na sormak isterim. O iki canlı bomba ellerindeki listede var mıydı yok muydu? Bir yönetici başarısızlığına gerekçe üretmeye başlamışsa, yönetme erkini kaybetmiştir.

Bizim iyi bir yönetme, bütün vatanadşları kucaklayan bir yönetime ihtiyacımız var. Bizim ne işimiz var Ortadoğu'da. Bugün yaşananların sebebi yüzde 99.9 bu.

Siz istihbarat elamanlarına gazetecileri takip edin derseniz ülke bu duruma gelir.

Bahçeli'nin, Kılıçdaroğlu'nun randevu talebini geri çevirmesi
97 kişinin hayatını kaybettiği bir dönemde siyasi parti liderleri bir araya gelmeyecek de ne zaman gelecek. Tüm dünyadaTürkiye'nin geleceğiyle ilgili kaygı var, bunu yaratan ülkeyi yönetenler...

CHP hükümete neden girmedi?
4 yıllık işbirliği teklif ettik ama seçim hükümetine girmemiz milli iradeye saygısızlık. Üzerimize düşen bütün görevleri yaptık, sorunları ortaya koyup 'çözelim' dedik.

Radikal unsurların Türkiye'de uyuyan hücreleri var, IŞİD'in yuvalandığı yerler belli.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)