BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli'den kurultay göndermesi----

Devlet Bahçeli'den kurultay göndermesi

Devlet Bahçeli'den kurultay göndermesi
04 Haziran 2016 - 21:13 www.finansgundem.com

Twitter'dan kurultay sürecine tepkisini dile getiren Devlet Bahçeli, üstü kapalı olarak yaptığı yorumlarda sert ifadeler kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından, hayatını kaybeden Muhammed Ali hakkında paylaşımlar yaparak üzüntüsünü belirtti.

Muhammed Ali paylaşımlarının ardından üstü kapalı olarak MHP'deki kurultay süreciyle ilgili tepkisini de dile getiren Bahçeli, "bu oyun zalimler tarafından kurgulanıp namertler tarafından sahnelenir. Örnekleri ise sayısızdır" ifadelerini kullandı

Devlet Bahçeli şunları yazdı:

Büyük kafaların büyük amaçları varken küçük kafaların yalnızca arzu ve kurnazlıkları vardır. Oyun, kafaları küçülmüşlerin tertip ve hilesidir.

"BOZGUNA UĞRAYACAKLAR"
Söz ruhtan gelmiyorsa, kalben onaylanmıyorsa, yani dürüst değilse, altında bir oyun vardır. Oyun gizli gündem, habis ur, bünyeye tutunmuş virüs, derinleşmiş yaradır. Bu oyun spor veya eğlence değil, kin ve intikam mahsulüdür. Bu nedenle oyun bozulmalı, bozulanlar çöpe atılmalıdır. Kutlu davamızın önüne geçmek için çırpınanlar oyunlarıyla bozguna uğrayacaktır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)