BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli: Şahsi hesap gaflettir----

Devlet Bahçeli: Şahsi hesap gaflettir

Devlet Bahçeli: Şahsi hesap gaflettir
09 Nisan 2015 - 23:45 www.finansgundem.com

MHP lideri Bahçeli, aday listesine giremeyip tepki gösterenlere 'Milli kurtuluşa sayılı günlerin kaldığı bugünlerde şahsi hesap yapmak gaflettir' dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından, milletvekili aday listesi hakkında değerlendirmelerde bulundu, hem adaylara hem de liste dışında kalanlara mesaj verdi.

Bahçeli, 1700'den fazla aday arasından adalet ve hassasiyetle seçim yaptıklarının altını çizdi. Genç ve kadın adaylara önem verildiğini belirten Bahçeli, "Hiç kimse listeye giremedim diye üzülmemeli, girdim diye de abartılı ve afaki sevinç gösterilerine tevessül etmemelidir. Nefisler aşılmadan, egolar yenilmeden, benlik eritilmeden nimet bildiğimiz, bir ömür adadığımız vatana ve millete hizmet edilemeyecektir. “Ben” diyen, “Ben”i öne çıkaran, dünyevi çıkarlara aldanan, benden sonrası tufan anlayışında olan yanlıştadır, yanlış yoldadır." dedi.

Bahçeli, mesajlarını şöyle sürdürdü:
"Dava insanı olmak yüksek haslet ve haysiyet gerektirir Ufunetli vicdanlar, bayağı hırslar, bayat hevesler, dağınık arzular davayla bağdaşmaz. Daima görülen ve yaşanılanlardan üstün bir dünya tasarlamak, bunun için çırpınmak ancak bir ülküye sevdalanmış yüreklerin harcıdır. Nefsine tutsak düşüp dolduruşa gelenler ve altından kalkamayacağı laflar edenler yel değirmenine sefer düzenleyen biçareler gibidir. Ümitlerin harekete geçtiği, heyecanların ivme kazandığı, milli kurtuluşa sayılı günlerin kaldığı bugünlerde şahsi hesap yapmak gaflettir. Umutların tütün yaprakları gibi kurutulduğu şu zaman diliminde, mücadeleyi köstekleyen tüm engel ve bahaneler çiğnenmelidir. “Biz” kazanında kaynayamayan, “Biz” ummanına akamayan, “Biz” rüyasına dalamayan ya tefrikaya yem olacak ya huzur kaçıracaktır."

MHP lideri, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun herkese büyük bir sorumluluk yüklediğini söylerek, mesajında da Ziya Paşa'nın mısralarını da paylaştı:
“Milyonla çalan mesned-i izzetde serefraz, birkaç kuruş mürtekibin cay-ı kürektir!” Yani, milyonla çalanlar yüksek makamlarda başı dik dururken birkaç kuruş çalan hırsız ise kürek cezasına çarptırılır. O halde vakit taşın altına elimizi koyma, oyunu bozma, karanlık devire son verme vaktidir Bu itibarla diyorum ki, “Bizimle Yürü Türkiye…”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)