BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDevler mağazada da yıldız yarışına girdi----

Devler mağazada da yıldız yarışına girdi

Devler mağazada da yıldız yarışına girdi
29 Mart 2015 - 21:37 www.finansgundem.com

Yeşil sahalardaki rekabet taraftar ürünlerinde de devam ediyor.

GS Store olarak şampiyonluğa her an hazır olduklarını söyleyen Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik Genel Müdürü Ali Kemal Öğüdücü, “Son haftaya kadar yarış sürecek. Heyecan diri kalacağı için operasyonlarımıza devam edeceğiz” dedi. Galatasaray’da herkesin dördüncü yıldıza inandığını belirten Öğüdücü, “Başka bir olasılık düşünmek istemiyoruz. Bu kapsamda dört yıldızlı ürünlerin yer aldığı projemiz hazır. Şampiyonluk durumunda hemen düğmeye basacağız” diye konuştu.
2015 ciro hedeflerinin 120 milyon TL olduğunu kaydeden Öğüdücü, “Bunun 35 milyon TL’si online satışlardan gelecek. Sosyal medyada çok güçlüyüz” dedi.
En büyük sıçramayı online’da gerçekleştirdiklerini ifade eden Öğüdücü, “Hem sahada hem internet satışında lideriz. 2014’teki tüm internet ciromuzun yarısını bu yılın ocak ayında sadece 15 günde gerçekleştirdik. 15 Nisan’da sitemizin yenilenmiş halini tanıtacağız” diye konuştu.
Şu anda 102 mağazaya ulaştıklarını belirten Öğüdücü, “Yılda 600 bin forma satıyoruz. Amacımız beş yıl içinde en büyük perakende operasyonlarından birisi olmak. 2015 yılında ciddi anlamda karlı bir şirket olacağız” dedi.
En çok Melo, Snijder, Burak ve Selçuk imzalı formaların satıldığını anlatan Öğüdücü, satışları artırmak için alışveriş festivali düzenlediklerini kaydetti. 

TALEBİ KARŞILAYACAK STRATEJİMİZİ BELİRLEDİK

Şu anda 70 satış noktasına ulaştıklarını söyleyen Kartal Yuvası Mağazaları Genel Müdürü Cemil Kent, “Bu yılki satışlarımızı geçen yıla göre 2.5 kat artırdık” dedi. Kartal Yuvası olarak şampiyonluğa hazır olduklarını belirten Kent, “Bu yönde gelecek talebi karşılayacak stratejimizi şimdiden oluşturduk Ayrıca ay yıldız logolu forma projemizi hemen devreye sokabileceğiz” dedi.
İnternet sitelerini yenilediklerini açıklayan Kent, “e-ticaret satışlarımız geçen yıla göre üç kat arttı” diye konuştu. Televizyon kanalarından da satış yapmayı hedeflediklerini anlatan Kent, “360 derece satışa odaklanacağız. İlk operasyona kendi televizyon kanalımızda başlayacağız. 2017’ye kadar büyüme konusundaki planlamamızı yaptık. Ayrıca Almanya, Hollanda veAzerbaycan’dan gelen franchise mağaza taleplerini değerlendirmeye başladık” dedi.
Kartal Yuvası mağazalarında en çok Demba Ba, Gökhan Töre ve Veli Kavlak imzalı formaların satıldığını açıklayan Kent, forma ve diğer ürünlerle birlikte yıllık 1 milyon adetlik satış yaptıklarını kaydetti. Kent, “Yeni stadımızda açacağımız mağazalardan, ciromuzun üçte birinden daha fazla gelir bekliyoruz” diye konuştu.
Taraftar ürünleri arasında kadın koleksiyonun payının yüzde 2’den yüzde 15’e çıktığını ifade eden Kent, “Bu oranı yüzde 25’lere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
 
HIZLI AKSİYON ALMA KABİLİYETİNE SAHİBİZ

Fenerium olarak şu anda 100 mağazayla hizmet verdiklerini söyleyen Fenerium Satış ve Pazarlama Müdürü Tezcan Şaylı, “2015 sonunda hedefimiz mağaza sayımızı 115’e ulaştırmak” dedi. Fenerbahçe’nin hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirten Şaylı, “Bizler de Fenerium olarak şampiyonluklarda hızlı aksiyon alma kabiliyetine sahibiz” diye konuştu. E-ticarete çok önem verdiklerini anlatan Şaylı, şöyle devam etti: “e-ticaret sitemizi yöneten kendi bünyemizde bir ekibimiz var. İnternet mağazamız, 100 mağaza içinde sürekli ilk üçte. Hatta dönem dönem stadyum mağazalarını bile geçtiği aylar mevcut. Buradaki potansiyelin farkındayız.”
Taraftar memnuniyetini artırmak için kendi bünyelerinde bir çağrı merkezi oluşturduklarını açıklayan Şaylı, şu bilgileri verdi: “Geçen aylarda aralarında Japonya, Avustralya, Nijerya, ABD,Kanada, Fas, Malta, Yeni Zelanda’nın da bulunduğu 38 farklı ülkeye ürün gönderildi. İşin ilginci bu ülkelerden alım yapan kişilerin Türk değil, o ülkelerin milliyetinden olmaları. Türkiye içinde de 81 ilin hepsine ürün gönderimi yapıyoruz.”  
2015 ciro hedeflerinin 120 milyon TL olduğunu kaydeden Şaylı, “En çok forma satıyoruz. Ancak Fenerium ürün çeşitliliği anlamında oldukça iddialı” dedi. (Eylem Türk – Milliyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)