BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDevler çiftçi için buluştu----

Devler çiftçi için buluştu

Devler çiftçi için buluştu
08 Mayıs 2013 - 13:59 www.finansgundem.com

DenizBank ve Turkcell ülkenin dört bir yanında tarımsal üreticilerin hayatını kolaylaştıracak önemli bir iş birliğine imza attı

FINANSGUNDEM.COM
Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan DenizBank, Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ile ülkenin dört bir yanında tarımsal üreticilerin hayatını kolaylaştıracak önemli bir iş birliğine imza attı. Gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, Turkcell’li tarımsal üreticiler, faturalarını DenizBank Üretici Kart ile hasada kadar faizsiz erteleme imkânına kavuşuyor.   
Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinciliğini sürdüren DenizBank, Üretici Kart kapsamında üreticiye sunduğu avantajları hayata geçirdiği iş birlikleri ile zenginleştiriyor. DenizBank Türkiye’nin lider ve iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ile önemli bir iş birliğine imza atarak, Turkcell faturalı hatlı cep telefonu sahibi üreticilere, faturalarını Üretici Kartları üzerinden otomatik ödeme talimatı vererek, %0 faiz oranı fırsatı ile hasada erteleme imkânı sunuyor. Çiftçilere yönelik hayata geçirilen proje için tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Turkcell Bireysel Pazarlama Sadakat Programları Müdürü Ayça Kaya,  Beyazıt Öztürk, Erdal Özyağcılar, Kubat ve Tayfun Talipoğlu katıldı.
DenizBank ve Turkcell arasındaki iş birliği; genellikle yılda bir defa hasat zamanı gelir elde eden üreticiler için büyük önem taşıyor. Düzenli gelirleri olmaması nedeniyle aylık ödeme yapmakta zorluk çeken üreticiler için ödemelerinde büyük bir kolaylık sağlayan iş birliği, üreticilere yıllık 600 TL’ye kadar cep telefonu faturalarını hasada kadar erteleyip, toplam borcunu hasat vadesinde Üretici Kart ile faizsiz ödeme avantajı sağlıyor. Çiftçiler böylece cep telefonlarını ihtiyaç duydukları her zaman kullanırken, ödemelerini hasat zamanında gelir elde ettikleri dönemde gerçekleştirebiliyor.


“Tarım sektörüne finansal desteğimizi artırmayı hedefliyoruz”
Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türkiye’nin her yerinde tarımsal faaliyetleri için bankacılık hizmetine ihtiyaç duyan üreticilere DenizBank farkıyla kaliteli hizmet götürmeyi hedeflediklerini söyledi. Ateş, “DenizBank olarak tarım sektöründe sürdürdüğümüz faaliyetler ve gerçekleştirdiğimiz yenilikler ile her zaman, her yerde üreticimizin yanındayız. Tarımda sahip olduğumuz sektörel uzmanlığımız ile üreticinin her türlü beklentisine yanıt verebiliyoruz. Tarım sektöründeki müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak hedefiyle hayata geçirdiğimiz Üretici Kart’ımız, bugün 400 bini aşkın üreticinin hayatını kolaylaştırıyor. Üreticilerimiz Üretici Kartları ile 5 aya varan vade ve sıfır faiz avantajı ile anlaşmalı işyerlerinden mazot, gübre, yem gibi tarımsal ihtiyaçlarını alabiliyorlar. Hatta Bağ-Kur primlerini de otomatik ödeme talimatı vererek Üretici Kart’ları aracılığı ile hasatta ödeyebiliyorlar. Üretici Kart kampanyalarımız üreticilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde günden güne artarak devam ediyor. Bu kapsamda sektörünün dev ismi Turkcell ile çiftçilerimizin hayatını kolaylaştıracak önemli bir iş birliğine imza attık. 2013’ün kalan bölümünde de üreticilerimiz için yeni sürpriz ve uygulamalarımız olacak. DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanındaki farkını daha fazla çiftçimizle paylaşarak, Türkiye’nin sürdürülebilir gelişimi için kritik öneme sahip olduğunu düşündüğümüz tarım sektörüne yönelik finansal desteğimizi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
“Tarımsal üretimin her aşamasını teknolojinin gücüyle donatıyoruz”
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ise iş birliğine ilişkin şunları kaydetti; “Teknoloji hayatımızın her alanını ciddi anlamda dönüştürüyor. Biz de güçlü altyapımız ve teknolojideki uzmanlığımız ile bu dönüşümde öncü bir rol üstleniyor, finanstan sağlığa, eğitimden tarıma birçok alanda geliştirdiğimiz çözümlerle farklı kesimlerin hayatını kolaylaştırıyoruz. 2010 senesinde hizmete sunmaya başladığımız ’Turkcell Çiftçi Paketi’ ile çiftçilerimizin işlerini kolaylaştıracak birçok tarife ve uygulamaya imza attık. Tarımla uğraşan 1 milyonu aşkın insanımıza, kesintisiz iletişimin yanı sıra eğitimden hammadde ve işletme girdilerine bütün ihtiyaçlarını avantajlı bir biçimde karşılama imkânı sunuyoruz. Akıllı tarım uygulamalarımızla tarımsal üretimin her aşamasını teknolojinin gücüyle donatıyoruz. DenizBank’la gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile de çiftçilerimizin gelir döngülerine uygun bir ödeme takvimi oluşturuyoruz. ‘Dönemsel gelir kazancı nedeniyle hasat döneminde ödeme’ ihtiyacından yola çıkarak tasarladığımız bu paketle, çiftçiler GSM faturalarını yılın istedikleri ayında, tek seferde ve faizsiz olarak ödeyebilecekler. 2013 yılında Turkcell’in tarımsal alandaki farklı projelerini sunmaya devam edecek, teknolojiyi tarım segmenti için en ulaşılır ve değer katacak şekilde Turkcell kalitesiyle sunmaya devam edeceğiz.”






DenizBank’ın iletişimi de Turkcell’e emanet
Bu işbirliği ile iletişim ihtiyaçlarını Turkcell farkıyla karşılayan Üretici Kart kullanıcılarına avantajlı ödeme koşulları fırsatı sunan DenizBank, kendi iletişimini de Turkcell’e emanet etti. DenizBank, üst yönetimi, şube müdürleri ve grup müdürleri için toplam 1.100 ses hattını Turkcell’e taşırken, 1.300 akıllı telefon,1.705 tablet ve Turkcell data paketi de DenizBank çalışanlarının hizmetine sunuldu. Turkcell, DenizBank çalışanlarının kullanımına verdiği 1.300 akıllı telefon ve 1.705 tabletle Türkiye'deki ilk büyük Windows 8 satışını gerçekleştirmiş oldu.
Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...
Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makinaları ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabilirler.
Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.
Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır.
Erken ödeme imkânı sunar.
Anlaşmalı işyerlerinde kampanyalı tarımsal girdi alışveriş imkânı sağlar.
Turkcell Çiftçi Paketi
Tarımsal faaliyet gösteren Turkcell’lilerin faydalanması için özel olarak kurulmuş, avantajlı tarife, mobil bilgilendirme ve eğitim uygulamaları, sektöre özel indirimler ve marka anlaşmalarından oluşan bir programdır.
CIFTCI yazıp 2222’ye gönderen çiftçiler paketten ücretsiz olarak yararlanabilir.
Paketin yanı sıra Çiftçi Tarifesi’ne de üye olan çiftçiler çok avantajlı faturalı veya faturasız tekliflerden yararlanabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)