BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDEVA Partisi’nde sürpriz ayrılık----

DEVA Partisi’nde sürpriz ayrılık

DEVA Partisi’nde sürpriz ayrılık
01 Ocak 2021 - 09:50 www.finansgundem.com

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Canpolat istifa etti

Eski Ak Partili Bakan Ali Babacan’ın kurduğu Deva Partisi’nde beklenmedik bir gelişme yaşandı. DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hasan Canpolat istifa etti. Canpolat, yaptığı yazılı açıklamada, DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyeliğinden 23 Aralık itibarıyla istifa ettiğini bildirdi.

HASAN CANPOLAT KİMDİR?

Hasan Canpolat 1963 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde yüksek lisans, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Doktora yaptı. 2012 yılında Doçent unvanını almıştır.

Çatalzeytin, Mesudiye, Sivrice Kaymakamlıkları, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, Mülkiye Başmüfettişliği, İçişleri Bakanlığı Strateji Merkezi Başkanlığı ve Sivas Valiliği yaptı. 25 Eylül 2006 tarihinde Denizli Valisi olarak atanmış, 27 Nisan 2008 tarihinde de merkez valisi olmuştur. Ayrıca 2008 yılından bu yana İçişleri Bakanlığı müsteşar yardımcılığı görevini ve 2011 yılında seçimler süresince müsteşar olarak görev yapmıştır.Yerel yönetimler, kamu yönetimi reformları, stratejik yönetim, küreselleşme konularında yayınlanan çok sayıda eserlerde editörlük ve yazarlık yapmıştır.Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ali Babacan, oy birliği ile DEVA Partisi'nin Genel Başkanı seçildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)