BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDev perakende zinciri 900 mağazasını kapatıyor!----

Dev perakende zinciri 900 mağazasını kapatıyor!

Dev perakende zinciri 900 mağazasını kapatıyor!
21 Kasım 2021 - 12:43 www.finansgundem.com

ABD'deki en büyük eczane zincirlerinden biri olan CVS, önümüzdeki üç yıl içinde 900 mağazayı kapatmayı planlıyor. Bu, satış noktalarının neredeyse onda birini temsil ediyor.

ABD'deki dev perakende zinciri CVS, sağlık hizmetlerine odaklanmak için 900 mağazasını kapatma kararı aldı.

ABD'nin en büyük Perakende zincirlerinden CVS'nin tüketim malları ve atıştırmalık yiyecekler satan geri kalan mağazaları, daha fazla kişisel sağlık hizmeti sunmak için güçlendirilecek.

ÖNCÜ ROL OYNADI

Hürriyet'teki habere göre; Pandemi boyunca Amerikalıların test ve aşılara ulaşmasında CVS ve diğer eczane zincirleriyle birlikte, özellikle Kovid-19 sürecinde yayılmasında öncü rol oynadı.

ABD genelinde 9.900'den fazla yerde faaliyet gösteren CVS Health Corp, 2018'de sağlık sigortası şirketi Aetna'yı satın aldığından beri sunduğu sağlık hizmetleri genişletmeyi planladığını söyledi.

Dev perakendeci, 2022 baharında mağazalarını kapatmaya başlayacağını ve üç yıl boyunca yılda 300 şubeyi kapatacağını, ancak henüz hangi mağazaların kapanacağını belirlemediğini söyledi.

CVS, kalan tesislerinde günlük sağlık sorunlarının yanı sıra kronik bakım için tedaviler sunan sağlık merkezlerini genişletmeyi planlıyor. Şirket aynı zamanda uzun vadeli stratejinin, fiziksel perakende işini küçültürken bakım dağıtımını genişletmek olduğunu söyledi.

ABD'de perakende satışlar 7 ayın en yüksek artışını gösterdi

 

Perakendeciler: Marketlere ceza 'haksız bir uygulama'

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)