BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDev maç hangi kanalda?----

Dev maç hangi kanalda?

Dev maç hangi kanalda?
15 Eylül 2015 - 11:49 www.finansgundem.com

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında bu akşam sahasında Atletico Madrid'i ağırlayacak. Peki maç hangi kanalda yayınlanacak?

Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray-Atletico Madrid maçı 21.45'te başlayacak. Futbolseverler zorlu mücadeleyi TRT 1'den canlı izleyebilecek.

Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek.

MUHTEMEL 11:

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Carole, Selçuk, Rodriguez, Emre Çolak, Sneijder, Podolski, Burak
Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Gimenez, Godin, Siqueira, Oliver Torres, Tiago, Gabi, Koke, Griezmann, Martinez

"BÖYLE OYNAMAYA DEVAM EDERSEK SONUÇ GELECEK"

Geçen senenin üç kupalı takımı Galatasaray'dan beklentilerin arttığı hatırlatılırken, "Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde en son nerede görürseniz mutlu olursunuz?" sorusunaHamza Hamzaoğlu, "Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı görmek istediğimiz yer, kupayı kazanmak ve inşallah bir kaç sene sonra da bu hedefimize ulaşacağız. Sezona kötü başladık; ancak futbol olarak çok da kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Süratlı, baskılı oynamaya çalışan bir takımız. Pozisyonlar üretiyoruz ancak pozisyon da veriyoruz. Böyle oynamaya devam edersek sonucun geleceğini biliyoruz. Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Bu yolda yürümeye devam edeceğiz" yanıtını verdi.

Atletico Madrid'in geçen seneye kadar Arda Turan'dan dolayı Türkiye'deki herkesin 2. takımıydı ve İspanyol ekibinin Türkiye'de yakından tanındığı ifadeleri üzerine Hamzaoğlu, "Arda'nın Atletico Madrid'de oynamış olması bizim de onları yakından takip etmemizi sağladı. Herkes Atletico'ya artık tanıyor. Son senelerdeki çıkışlarıyla ilgili bilgi sahibiyiz" demekle yetindi. 

"Oyuncuların maç seçtiğini düşünüyor musunuz" sorusunu ise Hamzaoğlu, "Oyuncular zaman zaman bazı maçlara farklı konsantre olurlar. Bir çok şey etken. Basın, çevre; herşey buna etki ediyor. Biz Real Madrid maçına da farklı bir konsantrasyonla başladık, yarın da farklı bir konsantrasyonla oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız her maç, bizi sonuca doğru götürecek" yanıtını verdi.

"ATLETICO MADRİD FAVORİ AMA FAVORİLER HER ZAMAN KAZANMAZ"

Wesley Sneidjer'in Atletico Madrid'in karşılaşmanın favori yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Galatasaray teknik patronu, "Son yıllara baktığınızda Atletico Madrid'in favori olması kaçınılmaz. Ama her zaman favoriler kazanmaz. Bizim de geçmişte başarılarımız var. Son yılda bunu sahaya yansıtamamış olsak da maçta farklı bir Galatasaray olacak. Simeone'yi tebrik ediyoru, son senelerde yaptıkları iş çok önemli. Taraftarımızla birlikte çok farklı bir Galatasaray izlettireceğiz. Bütün unsurlar birleştiğinde sahada kazanabilecek bir Galatasaray olacak. Karşımızda Atletico Madrid var. Çok ciddi anlamda iyi oyuncuları var. Ama tamamen Atletico Madrid'e yönelik bir kadroyla sahaya çıkacağımızı kimse düşünmesin" diye konuştu

"SERT VE AGRESİF OYNAYACAĞIZ"

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu karşılaşmasında Galatasaray'a konuk olacak İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, favori olarak gösterilmeleri görüşüne katılmadığını söyledi.

Arjantinli teknik adam, Galatasaray'ın savunma zaaflarından yararlanmayı istediklerini belirterek, "Rakibin zaaflarından faydalanacağımızı düşünüyoruz. Galatasaray, hücum hattı oldukça iyi bir takım. Biz de bunun için sert ve baskılı bir futbol oynamaya çalışacağız. Özellikle maçın başında bu baskıyı kurarak, rakibin zaaflarından faydalanmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Geçen sezonu şampiyon tamamlayarak doğrudan gruplara kalma hakkı elde eden Galatasaray, C Grubu'nda İspanya'nın Atletico Madrid, Portekiz'in Benfica ve Kazakistan'ın Astana takımlarıyla eşleşti.

Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, taraftarının desteğiyle Atletico Madrid maçını kazanıp, moral bulmak istiyor.

GALATASARAY'DA 2 EKSİK

Cim Bom'da Atletico Madrid mücadelesi öncesinde iki eksik oyuncu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Aurelien Chedjou ile Hamit Altıntop, yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

C Grubu'nun diğer karşılaşmasında ise Benfica, Astana'yı Lizbon'da konuk edecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)