BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDev finalde sahaya giren YouTuber'e büyük tepki: Ülkeni rezil ettin----

Dev finalde sahaya giren YouTuber'e büyük tepki: Ülkeni rezil ettin

Dev finalde sahaya giren YouTuber'e büyük tepki: Ülkeni rezil ettin
15 Ağustos 2019 - 05:41 www.finansgundem.com

Liverpool-Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa finalinde sahaya giren YouTuber Fester Abdü'ye tepki büyüyor. Çok sayıda kişi Abdü'nü takipten çıktı

UEFA Süper Kupa finalinde İstanbul'daki Beşiktaş Vodafone Park'ta karşı karşıya gelen iki İngiliz takımı Liverpool ve Chelsea arasındaki maç sırasında sahaya giren "Deli Mi Ne?" adlı YouTube kanalının sahibi Fester Abdü'ye sosyal medyada yoğun bir tepki gösteriliyor.

Maçın yaklaşık 14'üncü dakikasında taraftarların bulunduğu bölümden sahaya atlayan, saha içinde koştuktan sonra Liverpool ceza sahasına giren, ancak kaleye gelemeden görevliler tarafından dışarı çıkarılan taraftarın "Deli Mi Ne?" adlı YouTube kanalında videolar üreten Fester Abdü olduğu ortaya çıktı.

Maçı Türkiye'den izleyen çok sayıda kişi, Abdü'ye bu davranışından ötürü tepki göstererek "Deli Mi Ne?" adlı kanalını takipten çıkarmaya başladı.

Maç başlamadan önce 4,6 milyon kişiden fazla takipçisi olan ve videoları milyonlarca kez izlenenen Fester Abdü'nün "Deli Mi Ne?" adlı kanalındaki takipçi sayısı hızla düşmeye başlayarak 4 milyon 571 bin kişiye kadar indi.

Telif hakkıGETTY IMAGES
Sosyal medyada bu kanalın takibini bırakan kişilerin paylaştıkları videolar hızla paylaşılmaya başlandı.

#DeliMiNeSanaYakışmadı, Twitter'da SuperCup etiketinden sonra en çok paylaşılan etiket olurken çok sayıda kişi ünlü YouTuber'a, "Kanalına takipçi kazanmak için ülkeni rezil ettin" suçlamasında bulundu.

#DeliMiNeSanaYakışmadı etiketinin ardından Fester Abdü'ye "10 milyon TL ceza verilsin" ifadesinin geçtiği #10MilyonTLCezaVerilsin etiketi ise en çok paylaşılan üçüncü etiket oldu.

'Türkiye'nin imajını kötüledin'

Kaan Kutsal adındaki Twitter kullanıcısı, "Gereksiz bir Youtuber karakterinin an be an çöküşü. Sen Youtube'dan para kazanacaksın diye bu ülkeyi rezil etmeye ne hakkın var? Böyle boş, kendine bile hayrı olmayacak karakterlere prim sağlamadığın için teşekkürler duyarlı insanlar" mesajını paylaştı.

Furkan Süzen adındaki Twitter kullanıcısı ise "Delimine en sevdiğim kanallardan biriydi, eğlenceli içerikleri vardı ama son yaptığın hiç yakışmadı Fester Abdü gerçekten Türkiye'nin imajını kötüledin" mesajını paylaştı.

Erva adındaki bir Twitter kullanıcısı ise "Kanala malzeme çıksın diye koskoca organizasyonun içine ettin de eline ne geçti, ülkeyi rezil etmekten başka hiçbir işe yaramadın çok yazık" ifadesini kullandı.

Selim adındaki kullanıcı ise "219 ülkede canlı yayınlanan bir maçta ülkemize büyük bir prestij kazandırıyorken bir youtuber çıkıp kendi kanalına video çekmek, prim yapmak için ülkesine büyük zarar veriyor bravo sana" yorumunda bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ugr17 Ağustos 2019 12:23

    Abarta abarta yazıyonuz YouTube de paylaşmış gidin ordan dinleyin o heyecanla sevinçle atlamış sahaya neyini rezil etmiş ülkemizin her şeyi abartıyosunuz arkadaş olabilir nolmuş sanki

  • Yvz16 Ağustos 2019 10:31

    Bence bunu yapan aptala tamamiyle sosyal medya yasağı getirirlip üzerine birde minimum 5 yıl içeri atmaları lazım.