BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDev derbinin oynanacağı stat belli oldu----

Dev derbinin oynanacağı stat belli oldu

Dev derbinin oynanacağı stat belli oldu
14 Aralık 2014 - 21:13 www.finansgundem.com

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Konya'da oynamayı planladıkları Galatasaray derbisinin nerede oynanacağını açıkladı

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Konya'da oynamayı planladıkları Galatasaray derbisini İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacağını açıkladı. Çebi, Konya'yı kabul etmeyen Galatasaray yöneticilerine imalı mesajlar gönderdi.

Spor toto süper lig’in 16. haftasında oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin nerede oynanacağı ile ilgili polemiğe siyah beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi noktayı koydu.
 
Maçı Olimpiyat Stadyumu’nda oynayacaklarını ve yaklaşık 70 bin taraftar toplayacaklarını dile getiren Çebi, şu açıklamayı yaptı:

"BELKİ DE BİZDEN KORKUYORLAR!"
"Anadolu Beşiktaş’ı seviyor. Anadolu mütevazıdır. Beşiktaş da mütevazı bir takımdır. Anadolu kulüplerinin taraftarı da bizi seviyor ama maalesef kurumları yöneten kişilerin Beşiktaş’a karşı yapıcı bir tutum içerisinde olmadıklarını görüyoruz. Nedenlerini bilmiyorum.
Belki de Beşiktaş çok iyi bir yolda, başarılı bir yolda, belki de rekabetinden çekiniliyor ama Beşiktaş her statta oynar. Her statta da Galatasaray’la dişe diş mücadelesini verir. Buranın Konya olması ile Olimpiyat olması arasında tek bir fark vardır, zemin konusunda tedirginliklerimiz var. Eğer olmazsa biz de zeminimizi biraz daha çabuk tedavi etmenin yolunu arayacağız. Hepsi bu" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)