BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarDev Bitcoin fonu ETF olmak istiyor----

Dev Bitcoin fonu ETF olmak istiyor

Dev Bitcoin fonu ETF olmak istiyor
30 Ekim 2021 - 10:03 www.finansgundem.com

Grayscale, yöneticilerinden birinin açıklamasına göre Temmuz 2022'ye kadar Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başlatabilir.

Grayscale, yöneticilerinden birinin açıklamasına göre Temmuz 2022'ye kadar Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF) başlatabilir.

MarketWatch tarafından 27 Ekim'de düzenlenen sanal etkinlikte konuşan Grayscale Küresel ETF Başkanı David LaValle, ABD'li düzenleyicilerden onay almak için dokuz aylık zaman çizelgesi sundu.

Dünyanın en yüksek hacimli Bitcoin yatırım ürünü Grayscale Bitcoin Tröstü'nü (GBTC) yöneten Grayscale, GBTC'yi ETF'ye dönüştürmeyi planladıklarını yineledi.

LaValle'e göre bu hafta, başvuru yapmak için ideal bir zaman.

Yönetici, “Başvurumuzu sunmak için mükemmel bir zaman olduğunu düşündük," diye belirtti.

ETF başvuruları, SEC tarafından 240 gün boyunca analiz edilmeyi gerektiriyor. Bu nedenle Grayscale'in başvurusu, en erken temmuz ayında onay olabilir.

“Bitcoin vadeli işlemler ürünleri SEC için artık sorun olmaktan çıktığından dolayı, spot tabanlı ürün başvurularına bakmaya da açık olacaklardır.”

Ekim ayı boyunca Bitcoin vadeli işlemleri temel alan dört ETF'ye yeşil ışık yakıldı. Grayscale ve diğer bazı fon yöneticileri de bu durumu değiştirmek istiyor.

GBTC, perşembe günü itibarıyla 38,8 milyar dolar değerinde varlığı yönetiyor. Grayscale'in tüm fonlarında ise toplamda 53,1 milyar dolar bulunuyor.

El Salvador devlet kasasına yaklaşık 25 milyon dolarlık bitcoin ekledi

 

Suç örgütlerinde ele geçirilen Bitcoinler müzayedede

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)