BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank’a dolar işlem yasağı getirildi----

Deutsche Bank’a dolar işlem yasağı getirildi

Deutsche Bank’a dolar işlem yasağı getirildi
08 Şubat 2021 - 09:08 www.finansgundem.com

Almanya’nın en büyük bankalarından Deutsche Bank'a spekülasyon yaptığı gerekçesiyle Tayvan doları alım satım işlem yasağı getirildi.

Tayvan Merkez Bankası, Deutsche Bank'a vadeli Tayvan doları alım satım işlemlerini yasakladığını ve iki yıl boyunca forex türevleri ticaretini askıya aldığını bildirdi.

Ülkenin ticarete bağlı ekonomisi, evden çalışan insanlar tarafından teknoloji ürünlerine yönelik global talep ile patlama yaşarken, Tayvan doları, ABD doları karşısında 23 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Merkez bankası, yabancı bankaların tahıl şirketlerine teslim edilebilir vadeli işlemler yoluyla kur spekülasyonu yapmalarına yardımcı olarak Tayvan'ın döviz piyasasının istikrarını etkilediğini söylediği bir durumdan özellikle endişe duyuyor.

Merkez bankası, Deutsche Bank'ın Taipei şubesine verilen cezanın yanı sıra, ING ve ANZ'nin Taipei ofislerinin dokuz ay boyunca Tayvan doları vadeli işlemlerine izin verilmeyeceğini bildirdi.

Deutsche Bank ve Signature Bank'tan Trump kararı

 

Trump’ın ilişkilerini Deutsche Bank ortaya çıkaracak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)