BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank Türkiye'de üst düzey atama----

Deutsche Bank Türkiye'de üst düzey atama

Deutsche Bank Türkiye'de üst düzey atama
15 Ocak 2019 - 11:26 www.finansgundem.com

Deutsche Bank Türkiye Ülke Müdürü Orhan Özalp oldu

Deutsche Bank, (XETRA: DBKGn.DE / NYSE:DB) Orhan Özalp’i, Türkiye Ülke Müdürü ve Deutsche Bank A.Ş. Genel Müdürü (CEO) olarak atadı.

Türkiye’den sorumlu Finansal ve Kurumsal Müşteriler Grubu ve Hazine İşlemleri Yöneticiliği görevlerini yürütmeye devam edecek olan Özalp, aynı zamanda Deutsche Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olacak. Özalp, görevini, Londra ve İstanbul’da 14 yıllık çalışma hayatının ardından Banka’dan ayrılan Ersin Akyüz’den devraldı.

Deutsche Bank içinde yetişmiş bir ismin bu göreve gelmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Deutsche Bank EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi) Genel Müdürü Ashok Aram, “Özalp’in Türkiye ve Türk bankacılık sektörü hakkındaki derin bilgisi ve gerek müşterilerimiz gerek paydaşlarımız ile geliştirmiş olduğu ilişkileri, Deutsche Bank’ın müşterilerine verdiği hizmetlerin sürekli olarak gelişmesine yardımcı olacak ve kurum olarak Türkiye’nin sunduğu geniş yelpazedeki fırsatlardan yararlanmamıza olanak sağlamaya devam edecek” dedi.

Deutsche Bank’ın, Türkiye’ye ve buradaki operasyonlarına olan bağlılığının artarak devam ettiğini de ifade eden Ashok Aram, “Orhan Özalp’in atanması, bu piyasanın, bölgesel operasyonlarımız açısından ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir” değerlendirmesini yaptı.

2006 yılında Deutsche Bank’ta çalışmaya başlayan Orhan Özalp, Londra ve İstanbul’da pek çok birimde yöneticilik pozisyonlarında görev yaptı. Türkiye’de yerleşik kurumların yurtiçi ve yurt dışında finansal piyasalardan borçlanmasında ve finansal riskleri yönetmesinde rol aldı.

Deutsche Bank’ın Türkiye’deki varlığı, 1909 yılında Londra’dan sonra ikinci uluslararası şubesini İstanbul’da açmasına uzanıyor. Küresel bankacılık ağı avantajını yerel tecrübe ile birleştirerek müşterilerine hizmet veren Banka’nın Türkiye’de uzun ve gurur dolu bir geçmişi bulunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)