BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank tasarruf miktarını artırıyor----

Deutsche Bank tasarruf miktarını artırıyor

Deutsche Bank tasarruf miktarını artırıyor
14 Haziran 2020 - 22:05 www.finansgundem.com

Deutsche Bank'ın varlık yönetimi birimi gelecek yılın sonuna kadarki dönem için daha önce belirtilen tasarruf hedefinin artırılabileceğini düşünüyor.

Deutsche Bank AG'nin varlık yönetimi biriminin finans yöneticisi korona virüse bağlı seyahat yasakları ve dijital etkinliklerden dolayı maliyet azaltmak için daha fazla imkan görüyor.

CFO Claire Peel Boersen-Zeitung ile gerçekleştirdiği mülakatta DWS Group'un sektördeki mevcut konsolidasyonlarda aktif bir rol oynamak istediğini ve birleşme ile satın almaları her zaman değerlendirdiğini belirtti.

Peel, şirketin dikkatli bir yaklaşımının olduğunu belirtti ve belirtilen UBS varlık yönetimi birimiyle birleşme planlarının neden gerçekleşmediğine ilişkin yorum yapmayı reddetti.

Gazeteye yaptığı açıklamada "Tasarruf çabalarımızı hala genişletebiliriz." diyen Peel, gelecek yılın sonuna kadar olan yıllık maliyet azaltma hedefi için daha önce belirtilen 150 milyon euroyu (169 milyon dolar) "kesinlikle artırabileceklerini" ifade söyledi.

Fonların hazine tahvilleri kararsızlığı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)