BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank, Londra’dan çıkıyor----

Deutsche Bank, Londra’dan çıkıyor

Deutsche Bank, Londra’dan çıkıyor
19 Nisan 2021 - 08:34 www.finansgundem.com

Deutsche Bank, gelişmekte olan piyasa para birimleri için küresel fiyatlandırma işlemlerini Singapur'a taşıyor

Brexit sonrası küresel finans merkezi olan Londra’dan kaçış devam ediyor. Deutsche Bank AG, Asya'daki yükselen alım-satım işlemleri ve Çin yuanının artan önemi nedeniyle Londra'daki gelişmekte olan piyasa para birimleri için küresel fiyatlandırma işlemlerini Singapur'a aktaracak.

Singapur merkezli sabit gelir ve para birimi operasyonları başkanı David Lynne'e göre, Singapur'da yeni ve daha güçlü bilgisayar donanımı bulmak, bankanın Asya bölgesindeki emirleri yerine getirmek için gereken zaman açısından hayati önem taşıyan saniyelerin kısaltmasına yardımcı olacak.

Değişim, yüksek frekanslı ticaretteki patlama ve küresel para birimlerinin yaklaşık% 4'ünü oluşturan yuandaki yükseliş ortamında sunucuları müşterilere daha yakın tutma ihtiyacının altını çiziyor.

440 FİRMA AB’YE TAŞINDI

Bu arada finansgundem.com’un yaptığı derlemelere göre, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılık süreciyle birlikte finans başkenti Londra'dan göç son dönemde hızlandı. Şu ana kadar 440'ı aşan firma 1,2 trilyon doları aşan değerde varlığını AB ülkelerine taşıdı. Önümüzdeki dönemde de çıkışın devam etmesi bekleniyor.

İngiltere'de konut fiyatları rekor seviyelere çıktı

Çin dijital yuan deneyimini artıracak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)