BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSektörelDeutsche Bank db-X markets’tan ücretsiz eğitim----

Deutsche Bank db-X markets’tan ücretsiz eğitim

Deutsche Bank db-X markets’tan ücretsiz eğitim
16 Temmuz 2014 - 15:33 www.finansgundem.com

Deutsche Bank’ın yapılandırılmış araçların ihracından sorumlu db-X markets’tan yatırımcılara özel ücretsiz eğitim

Türkiye’nin ilk varant ve iskontolu sertifika ihraççısı Deutsche Bank db-X markets, yatırımcılara ve piyasa profesyonellerine yönelik düzenlediği ücretsiz eğitimlere internet üzerinden devam ediyor. 17 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek web seminerinde varantlar güncel örneklerle anlatılacak.

Varantlarla ilgili genel bilgilendirmeden başlayarak hassasiyet, etkin kaldıraç, zaman değer kaybı vb. varant parametreleri ile varantlara yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar gibi konuların ele alınacağı seminer süresince dinleyiciler sorularını yazılı olarak iletebilecek. Bu sorular seminerin sonundaki soru/cevap bölümünde cevaplandırılacak. 

13.00 – 13.45 arasında gerçekleşecek seminere katılmak isteyenler db-x markets’ın http://www.varant.db.com/TR/showpage.asp?pageid=859  sitesi üzerinden ad, soyad ve mail adresleriyle kayıt yaptırabilirler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)